Nuorten aikuisten vapaa-aika ja harrastukset

Asiasanat

NuorisopalvelutNuoret

Vantaan nuorten aikuisten palvelut tarjoaa nuorille aikuisille mahdollisuuden maksuttomaan harrastustoimintaan ja vapaa-ajan toimintaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Maksuton ja päihteetön toiminta on suunnattu 18-29-vuotiaille vantaalaisille ja se on avointa kaikille.

Nuoria aikuisia istumassa yhdessä lattialla seinään nojaten. Hymyilevät kameralle.

Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminnassa jokainen saa olla oma itsensä ja kaikkia kunnioitetaan. Mukana on ihmisiä monenlaisista elämäntilanteista ja taustoista. Ketään ei syrjitä kansalaisuuden, taustan, kielen, uskonnon, vakaumuksen, terveyden, sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Ole oma itsesi, kannusta muita, pidä hauskaa ja ole mukana vaikuttamassa toimintaan!

Kommentteja toiminnassa käyviltä nuorilta aikuisilta:

Mahtava fiilis, kaikki Animenurkan livetapaamiset olleet huippuja ja yhteisöllisiä!

Yhteisöön kuuluminen on ihana tunne, ei tartte olla yksin.

Ilman lajikokeilua en olis löytänyt uutta harrastusta <3<3<3

 

Nuorten aikuisten kesä 2022

Nuorten aikuisten kesä 2022

Vantaan nuorten aikuisten kesä tarjoaa iloa, uusia kokemuksia, tukea ja apua vantaalaisille 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille. Kaikki toiminta on maksutonta ja päihteetöntä.

Nuorten aikuisten avoimet illat (kesätauolla 1.6.-31.8.)

Avoimet illat

Nuorten aikuisten illoissa voit hengailla, jutella, viettää aikaa ja tavata ystäviä, sekä pelata esim. biljardia, pingistä, konsolipelejä ja lautapelejä. Illoissa on mahdollisuus saada ohjausta ja apua elämän eri tilanteissa. Tule sellaisena kuin olet!

Harrasteryhmät ja lajikokeilut (kesätauolla 1.6.-31.8.)

Nuorten aikuisten harrastukset ja ryhmät

Nuorten aikuisten harrastukset ja ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia vantaalaisille 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille.

Osallistu verkossa

Tule mukaan serverillemme!

Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Voit liittyä selaimessa suoraan mukaan, tai vaihtoehtoisesti rekisteröityä ja käyttää Discord-appia. Jos tarvitset apua Discordin käytössä, laita viestiä 040 6430793 (Joel Saikkonen).

Discord-toimintaan pääset mukaan tästä kutsulinkistä: nuoretaikuisetdiscord

Discord-päiväkahvit (Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15)

Tule vaihtamaan kuulumisia ja keitä vaikka pannullinen valitsemaasi juomaa. Höpötellään, kuullaan kuulumiset ja parannetaan maailmaa. Keskiviikkoisin paikalla Vantaan etsivä nuorisotyö.

24H-Keskustelukanavat

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serverillä on jatkuvasti avoinna olevia kanavia eri aiheista keskustelemiseen. Tule jakamaan suosikkibiisisi, kerro parhaat leffavinkit tai juttele yleiskanavalla ihan mistä haluat! Juttukavereita voi löytyä mihin aikaan vain ja meininki on hyvin positiivinen. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Joel Saikkonen

Nuorten aikuisten palvelut
Nuorisotyönkoordinaattori
0406430793 joel.saikkonen@vantaa.fi

Nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajan toiminta (LOMALLA 22.6.-1.8.)

Jemina Rouhiainen

Nuorten aikuisten palvelut
Projektityöntekijä
0405518521 jemina.rouhiainen2@vantaa.fi

Tuire Luostarinen

Nuorten aikuisten palvelut
Hankepäällikkö
0407486795 tuire.luostarinen@vantaa.fi

Avainsanat

Nuoret aikuisetNuoret 13 -20 v.