Nuorten aikuisten vapaa-aika ja harrastukset

Asiasanat

NuorisopalvelutNuoret

Vantaan nuorten aikuisten palvelut tarjoaa nuorille aikuisille mahdollisuuden maksuttomaan harrastustoimintaan ja vapaa-ajan toimintaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Maksuton ja päihteetön toiminta on suunnattu 18-29-vuotiaille vantaalaisille ja se on avointa kaikille.

Nuoria aikuisia istumassa yhdessä lattialla seinään nojaten. Hymyilevät kameralle.

Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminnassa jokainen saa olla oma itsensä ja kaikkia kunnioitetaan. Mukana on ihmisiä monenlaisista elämäntilanteista ja taustoista. Ketään ei syrjitä kansalaisuuden, taustan, kielen, uskonnon, vakaumuksen, terveyden, sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Ole oma itsesi, kannusta muita, pidä hauskaa ja ole mukana vaikuttamassa toimintaan!

 

Kommentteja toiminnassa käyviltä nuorilta aikuisilta:

Tän kautta oon saanu kavereita joiden kanssa uskallan olla oma itteni <3

Yhteisöön kuuluminen on ihana tunne, ei tartte olla yksin.

Ilman lajikokeilua en olis löytänyt uutta harrastusta!

 

Nuorten aikuisten avoimet illat

Avoimet illat

Nuorten aikuisten illoissa voit hengailla, jutella, viettää aikaa ja tavata ystäviä, sekä pelata esim. biljardia, pingistä, konsolipelejä ja lautapelejä. Kaikki pelit ja tarjoilut ovat maksuttomia ja toiminta on päihteetöntä. Tervetuloa, tule sellaisena kuin olet!

Harrasteryhmät ja lajikokeilut

Nuorten aikuisten harrastukset ja ryhmät

Nuorten aikuisten harrastukset ja ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia vantaalaisille 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille.

Verkossa

Tule mukaan Discord-serverillemme!

Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Jos tarvitset apua Discordin käytössä, voit laittaa viestiä 040 6430793 (Joel Saikkonen).

Discord-toimintaan pääset mukaan tästä kutsulinkistä: nuoretaikuisetdiscord

Discord-päiväkahvit (Keskiviikkoisin klo 14-15)

Tule vaihtamaan kuulumisia ja keitä vaikka pannullinen valitsemaasi juomaa. Höpötellään, kuullaan kuulumiset ja parannetaan maailmaa. Paikalla Vantaan etsivä nuorisotyö.

24H-keskustelukanavat

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serverillä on jatkuvasti avoinna olevia kanavia eri aiheista keskustelemiseen. Tule jakamaan suosikkibiisisi, kerro parhaat leffavinkit tai juttele yleiskanavalla ihan mistä haluat. Juttukavereita voi löytyä mihin aikaan vain. Tervetuloa mukaan!

Seuraa meitä somessa

Instagram: @nuortenaikuistenvantaa

Facebook: Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminta

WhatsApp-uutiskirje

Jos haluat pysyä kärryillä nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan ajankohtaisista tapahtumista, tilaa WhatsApp-uutiskirjeemme! Uutiskirje tulee noin kerran viikossa ja siinä on tietoa uusista ilmoittautumisista, lajikokeiluista ja tapahtumista sekä muistutuksia yhä avoinna olevista ryhmistä.

Tallenna puhelimeesi numero 0406430793 (Joel Saikkonen), lähetä WhatsAppissa viesti "TILAA UUTISKIRJE" ja sinut lisätään vastaanottajalistalle. Listalla olevat eivät näe toisiaan. Tilauksen voit peruuttaa milloin vain lähettämällä viestin "PERU UUTISKIRJE". Numeroon voi myös lähettää nuorten aikuisten toimintaa koskevia kysymyksiä tai toiveita.

Lisätietoja

Joel Saikkonen

Nuorten aikuisten palvelut
Nuorisotyönkoordinaattori
0406430793 joel.saikkonen@vantaa.fi

Nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajan toiminta

Jemina Rouhiainen

Nuorten aikuisten palvelut
Projektityöntekijä
0405518521 jemina.rouhiainen2@vantaa.fi

Tuire Luostarinen

Nuorten aikuisten palvelut
Hankepäällikkö
0407486795 tuire.luostarinen@vantaa.fi

Avainsanat

Nuoret aikuisetNuoret 13 -20 v.