Nuorten huoltajille

Asiasanat

NuorisopalvelutNuoret

Tarjoamme turvallista ja päihteetöntä toimintaa nuorille sekä nuorille aikuisille.  Haluamme olla nuoren tukena jokaisella askelmalla aina varhaisnuoresta nuoreksi aikuiseksi.

Toiminnassamme olemme huomioineet nuoruuden eri vaiheet ja nuorten sekä nuorten aikuisten erilaiset tarpeet nuorisotyölle.

Nuorisotiloilla nuoret voivat viettää aikaa monenlaisen tekemisen parissa, ja kattavasta harrastustoiminnastamme löytää erilaisia harrasteryhmiä, kursseja, leiriä ja retkiä. Kouluissa ja oppilaitoksissa edistämme yhteisöllisyyttä sekä tarjoamme yksilöllistä tukea mieltä askarruttavissa asioissa. Jalkaudumme kaduille, kauppakeskuksiin ja julkisiin liikennevälineisiin kohtaamaan nuoria ja työskentelemme aktiivisesti myös erilaisilla digitaalisilla alustoilla.

Meiltä saa apua kaikissa nuoren ja nuoren aikuisen elämään liittyvissä asioissa, kuten opinnoissa, työnhaussa tai elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Ethän arkaile olla meihin yhteydessä, jos sinulla on huoli nuoresta tai nuoresta aikuisesta. Vantaan nuorisopalveluissa koulutetut nuorisotyön ammattilaiset tekevät työtään vantaalaisia nuoria ja nuoria aikuisia varten!