Timmi-tilavarausjärjestelmä

Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Timmin kautta voit hakea käyttöösi esimerkiksi liikuntatiloja, auditorioita, ruokaloita, pienkeittiöitä, auloja, piha-alueita, parakkeja ja pukuhuoneita. Kokousten pitoon sopivia tiloja ovat esimerkiksi luokat, ryhmätilat ja ruokalat, joita voit hakea myös muuhun harrastekäyttöön.

Myyrmäkitalon kerhotila, kokous- ja tapahtumahuone tulivat Timmin kautta haettaviksi 1.8.2017. Voit hakea näitä tiloja esimerkiksi juhla- ja kokoustilaksi. Kerhotilassa on astiasto 40 henkilölle ja pieni keittiö.

Juhlakäyttöön sopivat myös esimerkiksi koulujen ruokalat ja päiväkotien liikuntasalit. Joissain kouluissa ja päiväkodeissa on myös kahvinkeittomahdollisuus. Käyttöveden voi ottaa apukeittiöstä tai wc:n vesipisteestä. Ruokalan varaukseen ei kuulu keittiö.

Voit hakea tiloja myös yöpymiseen. Katso tarkemmat lisätietot yöpymistarpeissa.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta, muokata omia hakemuksiasi sekä perua tekemiäsi varauksia koulujen, päiväkotien ja Myyrmäkitalon osalta. Näet varaustilanteet aina reaaliaikaisina.

Voit selailla tiloja kirjautumatta. Siirry Timmin varauskalenteriin. Kirjoita tilaprofiili -kenttään esimerkiksi "Päiväkodit". Saat kaikki vapaa-ajan käyttöön sopivat päiväkodit listaukseen.

Tilojen hakeminen

Hae käyttövuoroa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Tiloissa joihin tilataan iltavahtimestari paikalle varaustilanteen mukaisesti (arkipäiviksi), hakemus on hyvä tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin. Hae yöpymiskäyttöä vähintään kuukautta aikaisemmin. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan.

Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä loma-aikoina.

Varauksen peruminen

Voit perua koulujen, oppilaitosten, päiväkotien sekä Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen varauksia viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta, sen jälkeen peruminen ei enää onnistu. Peruminen tehdään Timmin varauskalenterin kautta.

Muissa kuin Myyrmäkitalon tai koulujen ja päiväkotien tiloissa yksittäisiä vakituisten kausivuorojen peruutuksia ei hyvitetä laskussa. Yksittäisten- ja tapahtumavarausten perumisessa tulee olla yhteydessä liikuntapalveluihin: Satu Heino / 040 585 3166 / satu.heino@vantaa.fi; Thi Pham / 050 572 4502 / thi.t.pham@vantaa.fi.

Jos sinulla on jo tunnukset

Kirjaudu sisään Timmiin.

Rekisteröidy Timmiin

Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin kun olet henkilökohtaisesti vastuussa varauksesta ja laskusta. Yhdistyksen, yrityksen tai muun toimijan edustajana rekisteröityessäsi täytä yhdistyksen/yrityksen Y- tai rekisteritunnus. Jos kumpaakaan tunnusta ei ole, laskun saajan henkilötunnus vaaditaan.

Rekisteröidy Timmin käyttäjäksi.

Tutustu ehtoihin ennen rekisteröitymistä.

Henkilötietojen käsittely

Unohditko salasanasi?

Hae uusi salasana

Ajankohtaista

Instagram

Twitter