Asukastilat ovat suljettu 17.3-13.4

Asukastilat toimivat kaikille vantaalaisille yhteisinä olohuoneina. Ne tarjoavat mahdollisuuden kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen ja osallistumiseen erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistoimintaan.

Yhteisöpalveluiden järjestämät palvelut poikkeusolojen aikana

Kaupunkikulttuurin järjestämissä palveluissa ja toiminnoissa on tehty seuraavia linjauksia, jotka ovat voimassa 18.3.-13.4.2020

Alueellinen yhteisötyö

Asukastilat ovat suljettuna 17.3. alkaen. Kaikki yhteisötyöntekijät jatkavat kuitenkin työskentelyä. Heidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Vantaan kaupungin asukastilojen järjestämät tilaisuudet, tapahtumat ja vierailut perutaan 31.5 asti. Näitä ovat mm. käsityökerhot, yhteisruokailut, yhteisökahvit, elintarvikejaot.

Toimenpiteiden tavoitteena on pyrkimys hidastaa koronaviruksen leviämistä ja suojella riskiryhmiä. Seuraamme tilannetta, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista asukastilojen osalta:

- nettisivuilla: https://www.vantaa.fi/asukastilat

- sähköpostitse vakituisille käyttövuorolaisille ja yhteistyökumppaneille

- asukastilassa paperisilla tiedotteilla

Lisätiedot

Marjo Nurminen, yhteisöpäällikkö, 043 825 3315, marjo.nurminen@vantaa.fi
Laura Tuomi, palveluesimies, 043 826 8523, laura.tuomi@vantaa.fi

Kaupungin asukastilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, joista vastaavat pääasiassa kaupungin yhteisötyöntekijät. Asukastiloihin voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa koska tahansa vaikka kahville, juttelemaan muiden kanssa tai kysymään neuvoa. Asukastiloissa järjestetään myös monenlaista harraste-, kerho- ja virkistystoimintaa. Toiminta on lähes aina maksutonta.

Asukastilat ovat kaikenlaisesta syrjinnästä vapaita alueita.

Asukastilat Vantaalla

Asukastiloja löytyy ympäri Vantaata, tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös kansalaistoiminnan keskus Leinikkiin Tikkurilassa ja Rubiiniin Kivistössä.

Vantaan asukastilat

Ajankohtaista

Twitter