Asukastilat

Asukastilat toimivat kaikille vantaalaisille yhteisinä olohuoneina. Ne tarjoavat mahdollisuuden kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen ja osallistumiseen erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistoimintaan.

Kaupungin asukastiloista vastaavat pääasiassa kaupungin yhteisötyöntekijät. Asukastiloihin voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa koska tahansa vaikka kahville, juttelemaan muiden kanssa tai kysymään neuvoa. Asukastiloissa järjestetään myös monenlaista harraste-, kerho- ja virkistystoimintaa. Toiminta on lähes aina maksutonta.

Asukastiloissa on myös asiakastietokoneita, sekä mahdollisuus saada digitukea tietokoneella asiointiin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kaupungin sähköisen asioinnin tukea on koottu yhdelle sivulle.

Asukastilat ovat kaikenlaisesta syrjinnästä vapaita alueita.

Asukastilatoiminta syksy 2021

  • Koivukylän asukastilassa avointa kohtaamista sekä digiasiointia ma - pe klo 9 - 15. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme Koivukylässä Hakopolku 2 (Kirnu) ja osallistumaan toimintaamme.
  • Myyringin asukastilassa avointa kohtaamista sekä digiasiointia ma - pe klo 9 - 15. Tervetuloa moikkaamaan meitä ja osallistumaan syksyn yhteisöllisiin pajoihimme.
  • Tule mukaan asukastilojen yhteiseen virtuaalikahvilaan torstaisin klo 10 - 10.45. Voit osallistua kotoa käsin Teamsin välityksellä tai tulla Koivukylän tai Myyringin asukastilaan paikan päälle osallistumaan virtuaalisiin yhteisöllisiin hetkiin. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Riittää, että klikkaat linkkiä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tervetuloa!

​Noudatamme koronaepidemiaan liittyviä voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia. Tulethan asukastilaan vain terveenä, peset tai desinfioit kätesi tullessasi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Asukastilat Vantaalla

Asukastiloja löytyy ympäri Vantaata, tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös kansalaistoiminnan keskus Leinikkiin Tikkurilassa ja Rubiiniin Kivistössä.

Yhteisötaidetta asukastilassa

Kaverikävely