Asukastilat

Asukastilat toimivat kaikille vantaalaisille yhteisinä olohuoneina. Ne tarjoavat mahdollisuuden kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen ja osallistumiseen erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistoimintaan.

Kaupungin asukastiloista vastaavat pääasiassa kaupungin yhteisötyöntekijät. Asukastiloihin voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa koska tahansa vaikka kahville, juttelemaan muiden kanssa tai kysymään neuvoa. Asukastiloissa järjestetään myös monenlaista harraste-, kerho- ja virkistystoimintaa. Toiminta on lähes aina maksutonta.

Asukastilat ovat kaikenlaisesta syrjinnästä vapaita alueita.

Asukastilat aukeavat elokuussa

Koronavirustilanteen vuoksi suljettuina olleet asukastilat Kafnetti, Tikkurila ja Myyrinki aukeavat 5.8. Katrinebergin kartano on auki kesällä 1.6.-31.8.2020 ma-pe klo 10.00-16.00.

Asukastilat Mikkola ja Tuulikontti toimivat pienissä asuintalojen kerhohuoneistoissa, ja niissä on vaikeaa noudattaa ohjeistusta turvaväleistä, joten tilat ovat kiinni syksyn. Korona-virustilanteen muuttuessa tilanne arvioidaan uudelleen.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Vantaan kaupungin asukastilojen järjestämät tilaisuudet, tapahtumat ja vierailut perutaan 31.8. asti. Näitä ovat mm. käsityökerhot, yhteisruokailut, yhteisökahvit.

Toimenpiteiden tavoitteena on pyrkimys hidastaa koronaviruksen leviämistä ja suojella riskiryhmiä. Seuraamme tilannetta, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista asukastilojen osalta:

  • asukastilojen verkkosivuilla

  • sähköpostitse vakituisille käyttövuorolaisille ja yhteistyökumppaneille

  • asukastilassa paperisilla tiedotteilla

Lisätietoja:

Marjo Nurminen, yhteisöpäällikkö, 043 825 3315, marjo.nurminen@vantaa.fi
Laura Tuomi, palveluesimies, 043 826 8523, laura.tuomi@vantaa.fi

Asukastilat Vantaalla

Asukastiloja löytyy ympäri Vantaata, tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös kansalaistoiminnan keskus Leinikkiin Tikkurilassa ja Rubiiniin Kivistössä.

Vantaan asukastilat

Ajankohtaista


Twitter