Asukastilat

Asukastilat toimivat kaikille vantaalaisille yhteisinä olohuoneina. Ne tarjoavat mahdollisuuden kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen ja osallistumiseen erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistoimintaan.

Kaupungin asukastiloista vastaavat pääasiassa kaupungin yhteisötyöntekijät. Asukastiloihin voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa koska tahansa vaikka kahville, juttelemaan muiden kanssa tai kysymään neuvoa. Asukastiloissa järjestetään myös monenlaista harraste-, kerho- ja virkistystoimintaa. Toiminta on lähes aina maksutonta.

Asukastiloissa on myös asiakastietokoneita, sekä mahdollisuus saada digitukea tietokoneella asiointiin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kaupungin sähköisen asioinnin tukea on koottu yhdelle sivulle.

Asukastilat ovat kaikenlaisesta syrjinnästä vapaita alueita.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti kokouksessaan 26.11.2020 uusista suosituksista ja rajoituksista epidemian leviämisen hillitsemiseksi. Rajoitusten voimassaoloa on jatkettu 31.1.2021 asti.

Asukastilatoiminta 30.11.20 - 31.1.21

  • Avoin kohtaaminen on tauolla 30.11.2020 – 31.1.2021​.
  • Asukastiloista Kafnetissa, Tikkurilassa ja Myyringissä järjestetään turvallista digitukineuvontaa ma – pe 9 – 15.
  • Take away -yhteisöruokailuja järjestetään 13.1.2021 alkaen;
  • Keskiviikkoisin Myyrmäessä asukastila Myyringissä klo 13.30 – 15.30​
  • Torstaisin Koivukylässä asukastila Kafnetissa klo 12 – 14
  • Perjantaisin Hakunilan asukastilassa (Skomarsin torppa) klo 12 - 14
  • Tule mukaan asukastilojen yhteiseenvirtuaalikahvilaan keskiviikkoisin 20.1.2021 alkaen klo 10:30 - 11:00. Voit osallistua kotoa käsin Teamsin välityksellä. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Riittää, että klikkaat linkkiä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tervetuloa!

​Noudatamme koronaepidemiaan liittyviä voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia. Tulethan asukastilaan vain terveenä, peset tai desinfioit kätesi tullessasi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Asukastila Tuulikontti toimii asuintalon kerhohuoneistossa, ja siellä on vaikeaa noudattaa ohjeistusta turvaväleistä, joten tila on toistaiseksi kiinni. Korona-virustilanteen muuttuessa tilanne arvioidaan uudelleen.

Asukastilat Vantaalla

Asukastiloja löytyy ympäri Vantaata, tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös kansalaistoiminnan keskus Leinikkiin Tikkurilassa ja Rubiiniin Kivistössä.

Yhteisötaidetta asukastilassa

Kaverikävely