Tapahtumat ja näyttelyt Vantaa-infossa

Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infoissa järjestetään erilaisia ajankohtaisia tapahtumia, tempauksia ja infotilaisuuksia. Vantaa-infojen aukioloaikoina pidettävät tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen näyttelyissä tarkastellaan elämää Vantaalla monesta vinkkelistä. Näyttelyt ovat avoinna palvelupisteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Neuvonnat ja tapahtumat on peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi.

Tietoa koronaepidemian aikaisista muutoksista kaupungin palveluissa.

Hygieniaohjeita Vantaa-infossa asioivalle ja neuvontoihin/tapahtumiin osallistujalle:

  • Tule Vantaa-infoon vain täysin terveenä.
  • Huolehdi turvaväleistä jonottaessasi sekä neuvonnan/asioinnin aikana.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
  • Käytä esillä olevaa käsidesiä. Käsidesipulloja löytyy Vantaa-infon tiloista sisäänkäynnin läheisyydestä, asiointitiskeiltä sekä Tikkurilassa ja Myyrmäessä vihreiden sohvien nurkkauksesta.

Tapahtumat

Huomioithan, että osaan tapahtumista on poikkeuksellisesti käytössä pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Loppuvuoden tapahtumat on peruttu.

Näyttelyt

Vantaan fotokerhon vuosinäyttely

Valokuvanäyttelyssä esillä Vantaan Fotokerhon vuoden 2020 valokuvakilpailun parhaimmistoa.

Näyttely esillä:
Myyrmäen Vantaa-infossa 5.1.–28.1.2021

Koti Suomesta -valokuvanäyttely

Valokuvanäyttelyssä on esillä kahdeksan nuoren maahanmuuttajan henkilökuva. Valokuvaaja Laura Ojan kuvat ovat osa selkokirjaa ”Koti Suomesta - Nuorten maahanmuuttajien tarinoita uudesta kodistaan” (Satu Leisko, Avain 2020). Kirjassa nuoret kertovat, kuinka he tulivat Suomeen ja millainen heidän elämänsä alku täällä oli.

Näyttelyssä on lisäksi pieniä tehtäviä, jotka sopivat erityisesti suomen kielen opiskelijoille. Tehtäviin pääsee omalla mobiililaitteella QR-koodien kautta.

Näyttely esillä:
Tikkurilan Vantaa-infossa 5.1.–29.1.2021
Myyrmäen Vantaa-infossa 2.2.–26.2.2021

Kaupunkisuunnittelua vuonna 2021

Kaupungin suunnittelu ja kaavoitus on valtava moniulotteinen palapeli, jolla on konkreettiset vaikutukset ihmisten elämään ja yritysten menestykseen. Uuden Yleiskaavan 2020 hyväksyminen ohjaa kaupungin kehitystä seuraavat vuosikymmenet. Asemakaavoituksen painopisteitä ovat Vantaan ratikan kaavoitus, keskustojen kehittäminen sekä monipuolinen asunto- ja työpaikka-alueiden kaavoitus.

Näyttelyssä esitellään yleis- ja asemakaavoituksen tärkeimpiä töitä.

Näyttely esillä:
Tikkurilan Vantaa-infossa 2.–26.2.2021
Myyrmäen Vantaa-infossa. 2.–26.3.2021

Ajankohtaista