Nuorten palvelut Ohjaamo

Ryhmäkuva Ohjaamon työntekijöistä

Oletko 15-29-vuotias nuori tai nuori aikuinen ja etsit esimerkiksi töitä, mietit koulutusvaihtoehtoja tai muuten uusia suuntia elämääsi? Tule käymään Ohjaamossa!

Ohjaamon neuvonta

Palvelemme maanantaista torstaihin klo 13-16 ja perjantaisin klo 12-15 monitoimitila Liidossa, osoitteessa Lummetie 2 b C. Lisäksi meille voi laittaa sähköpostia ohjaamo@vantaa.fi tai soittaa/tekstata/whatsapata 043 826 7466. Ohjaamon chat on avoinna sivuillamme ma-pe klo 9-16.

Keskiviikkoisin klo 13 pidämme Ohjaamon Työnhakuklubia. Elokuussa työnhakuklubit pidetään keskiviikkona 19.8 (TÄYNNÄ) ja poikkeuksellisesti torstaina 27.8. Ilmoittauduthan mukaan etukäteen osoitteeseen tyonhakuklubi@vantaa.fi

Neuvontaan voit tulla ilman ajanvarausta milloin vain aukioloaikoina. Neuvontaan voit tulla minkä tahansa askarruttavien asioiden, kuten koulutukseen, työhön tai vapaa-aikaan liittyvien kysymysten kanssa. Neuvonta sijaitsee nuorten monitoimitila Liidossa, Dixin ja Tikkurilan kirjaston välissä. Näin löydät meille -video.

Ohjaamon Neuvonta
Lummetie 2 B C (Nuorten monitoimitila Liito)
Ma-To 13-16
Pe 12-15

Ota meihin yhteyttä asiassa kuin asiassa
Soita tai laita viestiä (puhelin ja WhatsApp): 043 826 7466
tai lähetä sähköpostia: ohjaamo@vantaa.fi

Rekrytreffit

Ohjaamo järjestää vuosittain kymmeniä Rekrytreffejä, joissa yritykset hakevat työntekijöitä avoimiin työpaikkoihin. Kaikki paikalle saapuneet työnhakijat pääsevät lyhyeen työhaastatteluun. Rekrytreffit ja muut rekrytapahtumat löytyvät kaikki Facebookista ja Ohjaamon kalenterista.

Haluaisitko saada lisätietoa rekrytointitapahtumista tai hakea yrityksellesi työntekijöitä Rekrytreffien avulla? Ota yhteyttä yritysyhteistyön asiantuntija Kalle Hellmaniin (0295040719, kalle.hellman@te-toimisto.fi) tai yritysyhteistyön koordinaattori Maija Komoseen (040 1916695, maija.komonen@vantaa.fi).

Nuori nainen juttelee Ohjaamon työntekijän kanssa

Näin löydät Ohjaamo Vantaan!

Ajankohtaista


Twitter