Nuorten palvelut Ohjaamo

Ryhmäkuva Ohjaamon työntekijöistä

Oletko 15-29-vuotias nuori tai nuori aikuinen ja etsit esimerkiksi töitä, mietit koulutusvaihtoehtoja tai muuten uusia suuntia elämääsi? Tule käymään Ohjaamossa!

Ohjaamon neuvonta

Ohjaamo Vantaan avoin neuvontapalvelu on toistaiseksi suljettu varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Myös Rekrytreffit ja Työnhakuklubi ovat toistaiseksi peruttu. Ohjaamon tavoittaa kuitenkin edelleen sähköpostilla osoitteesta ohjaamo@vantaa.fi tai puhelimitse/WhatsApp numerosta 043 826 7466.

Neuvontaan voit tulla ilman ajanvarausta milloin vain aukioloaikoina. Neuvontaan voit tulla minkä tahansa askarruttavien asioiden, kuten koulutukseen, työhön tai vapaa-aikaan liittyvien kysymysten kanssa. Neuvonta sijaitsee nuorten monitoimitila Liidossa, Dixin ja Tikkurilan kirjaston välissä. Näin löydät meille -video.

Ohjaamon Neuvonta
Lummetie 2 B C (Nuorten monitoimitila Liito)
Ma-To 13-16
Pe 12-15

Yleisneuvonnan lisäksi Ohjaamossa on eri päiville erityisteemoja

Maanantai
Monikielinen maanantai: Paikalla venäjää, viroa, daria ja farsia, somalia, ranskaa, arabiaa, englantia, ruotsia ja suomea puhuvat työntekijät.
Tiistai
Asumisen tiistai: Neuvoja asunnonhakuun, asumisen tukiin ja muihin asumisen asioihin. Pks Nuorisoasunnot ry:n työntekijä tavattavissa.
Keskiviikko
Sosiaaliohjaaja tai -työntekijä tavattavissa. Keskiviikkoisin myös työnhakuklubit klo 13-16. Tule treenaamaan työhakemuksen ja CV:n tekoa sekä haastattelutilanteita. Lue tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltamme. Ilmoittautuminen sähköpostilla tyonhakuklubi@vantaa.fi
Torstai
Vantaan nuorten työpajat esittelevät toimintaansa. Kelan työntekijä tavattavissa parillisina viikkoina.
Perjantai
Koulutusperjantai: Paikalla Ohjaamon koulutuksen asiantuntija.

Ota meihin yhteyttä asiassa kuin asiassa
Soita tai laita viestiä (puhelin ja WhatsApp): 043 826 7466
tai lähetä sähköpostia: ohjaamo@vantaa.fi

Rekrytreffit

Ohjaamo järjestää vuosittain kymmeniä Rekrytreffejä, joissa yritykset hakevat työntekijöitä avoimiin työpaikkoihin. Kaikki paikalle saapuneet työnhakijat pääsevät lyhyeen työhaastatteluun. Rekrytreffit ja muut rekrytapahtumat löytyvät kaikki Facebookista ja Ohjaamon kalenterista.

Haluaisitko saada lisätietoa rekrytointitapahtumista tai hakea yrityksellesi työntekijöitä Rekrytreffien avulla? Ota yhteyttä yritysyhteistyön asiantuntija Kalle Hellmaniin (0295040719, kalle.hellman@te-toimisto.fi) tai yritysyhteistyön koordinaattori Maija Komoseen (040 1916695, maija.komonen@vantaa.fi).

Nuori nainen juttelee Ohjaamon työntekijän kanssa

Näin löydät Ohjaamo Vantaan!

Ajankohtaista

Twitter