Ilmoittaudu aluevaalien varahenkilöstöön Vantaalle

Tiedote

Tammikuisten aluevaalien ennakkoäänestys järjestetään 12.–18.1.2022 ja varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022. Vaalit vaativat aina myös rekrytointeja: esimerkiksi äänestyspaikoille ja ääntenlaskuun kaivataan luotettavaa henkilökuntaa puolueiden järjestämien työntekijöiden vahvistuksiksi.

Virkailija ojentaa äänestyslapun

Varsinaiset rekrytoinnit on jo tehty, mutta etenkin näin korona-aikaan varahenkilöstöllä on tärkeä rooli. Jos olet vantaalainen ja vaalijärjestelyt kiinnostavat, tervetuloa remmiin!

Varalla oleville henkilöille voi tulla pyyntö töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Ilmoittauduthan siis varahenkilöksi vain, jos tilanteesi on sellainen, että pystyt sitoutumaan tehtävään. Yhteydenotto saattaa tulla ennen vaaleja tai niiden jo alettua.

Kiinnostuitko? Sitten ei kun täyttämään aluevaalien vaalitoimitsijoiden ilmoittautumislomaketta!

Etsimme varahenkilöitä seuraaviin tehtäviin:

Vaalilautakunnan jäsen

  •  Vaalilautakunnassa voi toimia vain henkilö, jonka kotikunta on Vantaa.
  •  Vaalilautakunnan jäsenet työskentelevät varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikoilla sunnuntaina 23.1.2022 aikavälillä 8–21.
  •  Vaalilautakunnan jäsenille ja varajäsenille maksetaan vaalipäivältä 240 euron palkkio.

Ääntenlaskija

  • Ääntenlaskenta suoritetaan Korson monitoimikeskus Lumossa 23.–24.1.2022 (koko päivän).
  • Tarkastuslaskijan tuntipalkka on 12,30 euroa. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset työaikakorvaukset. Vantaan kaupungin palveluksessa olevalle maksetaan maanantain tarkastuslaskennasta pääasiallisen työsuhteen mukainen palkka.

Lisätietoja

Vaalitoimisto

Vantaan kaupunki vaalit@vantaa.fi

www.vantaa.fi/vaalit