Kaupunginhallituksessa esillä vuoden ensimmäinen osavuosikatsaus ja ensi vuoden talous

Tiedote

Vantaan kaupunginhallitus käsittelee 6.6.2022 kokouksessaan muun muassa vuoden 2023 talousarviolaadinnan kehystä, osavuosikatsausta sekä Vantaan kaupungin ja Vantaan Energian välistä kumppanuussopimusta. 

Kaupunginhallituksen on määrä hyväksyä vuoden 2023 talousarvion käyttötalouden ja investointien laadintakehys (asia 14). Ensi vuoden taloudesta kerrotaan kaupunginjohtajan mediainfossa 6.6. sekä omassa tiedotteessa.

Kaupunginhallitus käsittelee kokouksessaan vuoden ensimmäistä osavuosikatsausta, joka jätettiin käsittelemättä edellisessä kokouksessa 23.5. Vantaan kaupungin vuoden 2022 ensimmäinen osavuosikatsaus on laadittu tammi-huhtikuulta (asia 10). Katsauksesta selviää Vantaan toimintaympäristön kehitys, ja se sisältää tietoa muun muassa väestönkasvusta ja työttömyystilanteesta. Lisäksi katsauksessa tarkastellaan verorahoituksen kehitystä, käyttötaloutta, investointeja ja rahoitusta.

Kokouksessa esitetään hyväksyttäväksi strateginen kumppanuussopimus Vantaan kaupungin ja Vantaan Energia Oy:n välillä (asia 24). Sopimuksen tavoitteena on jakaa tietoa sekä tiivistää yhteistyötä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Kokouksen asialistalla lisäksi muun muassa

  • Hallintosäännön muutos: elokuu 2022 (asia 12).
  • Vantaan kaupungin tietotilinpäätös 2021 henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyen (asia 13).
  • Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n osakkeiden myyminen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle (asia 11).   

Katso kaupunginhallituksen 6.6.2022 kokouksen koko esityslista.

Avainsanat

HallintoPäätöksetValtuustot