Kiinteistöjen myynnin valmistelu ja uudet kiinteistöjohtamisen linjaukset kaupunginvaltuustossa

Tiedote

Vantaan kaupunginvaltuuston kokouksessa 19.9.2022 keskustellaan muun muassa kaupungin omistamien kiinteistö- ja osakeomistusten myynnistä, kiinteistöjohtamisen linjauksista sekä kaavamuutoksista.

Henkilön kädet ja tabletti, jonka näytöllä vantaa.fi-sivusto.

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle Vantaan omistamien ulkopaikkakunnilla sijaitsevien kiinteistöjen myynnin valmistelun aloittamista tuottavuus- ja kasvuohjelman tavoitteiden mukaisesti (asia 5). Asuntojen ja ulkopaikkakunnan kiinteistöjen myynnit ajoittuvat pääosin vuosille 2022–2024. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle 1.1.2023 vuokrattavien kiinteistöjen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon käytössä olevien asuinhuoneistojen myynnit pyritään ajoittamaan vuosille 2023–2024.

Vantaan kaupunginvaltuuston on määrä merkitä tiedoksi kaupunginhallituksen kokouksessa 5.9. hyväksymät kiinteistöjohtamisen linjaukset (asia 6). Kaupungin ja konserniyhtiöiden yhteisillä linjauksilla ohjataan kaupungin tilakannan sekä kiinteistönpitoon liittyvien käytäntöjen ja toimintamallien kehittämistä. Uudet linjaukset tulevat korvaamaan vuonna 2006 laaditun toimitilastrategian.

Lisäksi kaupunginvaltuuston listalla on asemakaavamuutoksia Martinlaaksoon, Kaivokselaan ja Viinikkalaan (asiat 7-9).

Valtuuston kokousta voi seurata Vantaa-kanavalla 19.9. klo 18.

Katso kaupunginvaltuuston 19.9. kokouksen koko esityslista.

Avainsanat

HallintoPäätökset