Tikkurilaan uniikki kampusalue – osallistu nimikilpailuun!

Tiedote

Tikkurilaan nousee uusi urbaani kaupunkialue, joka tarjoaa yhteistyöalustan työelämän ja osaamisen kehittämiselle sekä innovaatiotoiminnalle. Alueen työnimenä on ollut Oppimiskampus, mutta lopullinen nimi puuttuu vielä. Nyt kutsumme teidät mukaan nimikilpailuun! Mikä sinusta olisi sopiva nimi tulevalle kampusalueelle? Äänestä suosikkiasi tai kerro oma ehdotuksesi!

kampusalueen visiokuva

Tikkurilan Jokiniemeen valmistuva kampusalue tuo uuden ainutlaatuisen toimintaympäristön Vantaalle. Vilkkaalla ja viihtyisällä työpaikka-alueella korkea osaaminen ja jatkuva oppiminen yhdistyvät monipuolisiin palveluihin. Kampusalue tulee palvelemaan niin työnhakijoita, opiskelijoita, osaajia kuin yrityksiä.  

Tervetuloa mukaan alueen nimikilpailuun

Vantaa kutsuu nyt asukkaitaan ja kaikkia kiinnostuneita ideoimaan nimeä uudelle uniikille alueelle! Nimikilpailuun voi osallistua osoitteessa  vantaa.fi/kampusnimikilpailu.

Kysely on auki 2.-31.5.2023. Voit äänestää omaa suosikkiasi viidestä nimiehdotuksesta tai ehdottaa aivan uutta, omaa ideaasi. 

Osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona Tikkurila Festivaalien 2023 lippupaketti neljälle hengelle. Lisäksi jaossa on Vantaa-aiheisia yllätyspalkintoja. Arvontaan voi osallistua jättämällä omat yhteystiedot nimikilpailun yhteydessä. 

Lopullisen päätöksen nimestä tekee kaupunginhallitus annettujen ehdotusten pohjalta.  

Taustatietoa kampusalueesta 

Suunniteltu kampusalue tuo yhteen eri asteiden koulutusorganisaatioita, yrityksiä ja kaupungin elinvoimaa tukevia palveluita. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaista innovaatiotoimintaa. 

Kampusalue vastaa työvoimapulan haasteisiin sekä muuttuvan työelämän tarpeisiin.  

Kampuksesta rakentuu tiivis osa urbaania ja dynaamisesti kehittyvää Tikkurilaa. Alueelle tulee myös asumista ja lähipalveluita. Rakentamiseen ja suunnitteluun haetaan kestäviä ratkaisuja. Ensimmäiset kampuksen korttelit rakentuvat arviolta vuosien 2027–2028 aikana. 

Lisää tietoa: Oppimiskampus | Vantaa

Tervetuloa vaikuttamaan Vantaan uuden uniikin kampusalueen nimeen! 

Katri Kalske, 

Vs. Vantaan kaupunginjohtaja

Lisätietoja

Ulla Boer

Vantaan kaupunki
Hankejohtaja
040 6401971 ulla.boer@vantaa.fi