Hae ulkotenniskenttien kesävuoroa viikolla 17

Uutinen

Asiasanat

Liikunta ja ulkoiluAsukkaat

Haluaisitko pelata tennistä kesän ajan ulkokentällä? Haku ulkotenniskenttien vakiovuoroille on avoinna 24.–26.4. välisenä aikana Timmi-tilavarausjärjestelmässä. Haku toteutetaan porrastetusti, katso alta aluekohtainen aikataulu.

Shortseihin ja t-paitaan pukeutunut nainen juoksee tenniskentällä maila kädessä.

Vantaan kaupunki jakaa ulkotenniskentilleen vakiovuoroja kesän ajaksi. Vuorot on tarkoitettu kuntalaisten liikuntakäyttöön. Jokainen hakija voi hakea yhtä tunnin pituista pelivuoroa. Vantaan ulkotenniskausi on tänä vuonna 8.5.–24.9.

Pelivuoroja haetaan koko kesäkaudelle. Hinta riippuu kentästä: asfalttikenttien kausihinta on 30 euroa ja tekonurmikenttien 70 euroa. Listan ulkotenniskentistä löydät kenttien verkkosivulta.

Vuoroja haetaan sähköisesti 24.–26.4. välisenä aikana

Vuoroja haetaan Timmi-järjestelmän kautta alla olevan aluekohtaisen aikataulun mukaisesti:

  • ma 24.4. klo 9.00–16.00 Kartanonkoski ja Martinlaakso
  • ti 25.4. klo 9.00–16.00 Hiekkaharju ja Kaivoksela
  • ke 26.4. klo 9.00–16.00 Lipunkantajan kenttä sekä muut kentät.

Hakemusten käsittelyn nopeuttamiseksi voit hakea vuoroa vain yhdelle tenniskentälle ja vain yhtä ajankohtaa, mutta hakemuksen lisätietoihin voit täyttää myös vaihtoehtoisia ajankohtia samalle kentälle. Vuorot jaetaan siinä järjestyksessä kuin niihin on tullut hakemuksia.

Saat varausvahvistuksen hyväksytystä hakemuksesta viimeistään hakemuksen jättämistä seuraavana arkipäivänä. Mikäli toivomasi ajankohdat eivät onnistu, saat sähköpostilla hylkäysviestin. Voit myös tarkistaa hakemuksesi tilan Timmistä.

Huomaathan, että Timmi-järjestelmä on uudistunut. Kirjautumisessa käytetään nyt vahvaa Suomi.fi-tunnistautumista, johon tarvitset verkkopankkitunnukset. Varmistathan ennen tenniskenttien hakuajan alkamista, että pystyt kirjautumaan ja käyttämään Timmi-järjestelmää.

Yksittäisiä pelivuoroja voi hakea heinäkuussa

Kaikki ulkotenniskentät aukeavat vapaalle haulle tiistaina 2.5. klo 9.00. Tästä päivästä alkaen vakiovuoroja on mahdollista hakea kaikilta ulkotenniskentiltä kesäkaudeksi.

3.7. alkaen voit hakea myös yksittäisiä vapaana olevia tennisvuoroja. Vuorojen hinta on 10 euroa/tunti.

Kaupungin ulkotenniskenttiä voi käyttää myös maksutta ja ilman varausta, mikäli kenttä on vapaana eikä siihen ole tehty vuorovarausta.

Lisätiedot:

Tarkemmat tiedot ulkotenniskenttien vakiovuorojen hakemisesta ja maksamisesta kaupungin tilavaraussivulla

Timmi-tilavarausjärjestelmä

Timmi-järjestelmään liittyvät kysymykset Helena Sallegren, helena.sallegren@vantaa.fi, p. 050 314 5153
 

Avainsanat

LiikuntapaikatKesä