Hassan Maikal Omalla tavalla -hybridiklubilla 9.3.

Uutinen

Vantaan kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalveluiden sekä Nuorisoyhteistyö Seitin välinen yhteistyö jatkuu.Tällä kertaa vuorossa on Omalla tavalla -niminen hybridiklubi, joka järjestetään Kulttuuritehdas Vernissalla keskiviikkona 9.3.2022 klo 20.

Hassan Maikal

Tapahtuma striimataan suorana osoitteessa vantaakanava.fi, minkä lisäksi maksuttomalle, päihteettömälle ja ikärajattomalle klubille otetaan saapumisjärjestyksessä maksimissaan 70 henkilön liveyleisö.

Tapahtuman teemat ovat Vantaan ja Seitin aiemmista yhteistöistä tutut: ihmisten tasavertaisuus, lämminhenkiset kohtaamiset sekä riemu ja ainutlaatuiset kokemukset musiikin keinoin. Järjestäjät ovat iloisia voidessaan tuoda tapahtuman kaikkien saataville – pääsitpä sitten paikalle tai katsot sen netistä. Nimensä mukaisesti tämä ilta siis tehdään omalla tavalla: jokaiselle.

Esiintyjänä on myös tubettajana ja vaikuttajana tunnettu, nuorten suosiossa oleva artisti Hassan Maikal, jonka musiikissa rap ja r’n’b yhdistyvät afrovivahteisiin popmelodioihin. Herkällä laulusoundillaan erottuva, valovoimainen rap-lupaus julkaisi peräti neljässä eri kategoriassa Emma-ehdokkuuksia kahmineen Betonitarha-debyyttilevynsä toukokuussa 2021. Tuotannollisesti kokeileva ja kunnianhimoinen albumi käsittelee muun muassa yksinäisyyttä, epävarmuutta ja menettämistä. Se on artistin kasvutarina oman äänen ja yhteisön löytämiseen yksinäisyydenkin uhalla.

Katso Hassan Maikalin musiikkivideo tästä: https://www.youtube.com/watch?v=laxlMKmJ6ME

AIKATAULU:
19:00 ovet auki (liveyleisölle)
20:00 Hassan Maikal (Kulttuuritehdas Vernissa ja vantaakanava.fi)
n. 21:00 tapahtuma päättyy

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen iltaan!

Avainsanat

TapahtumatMusiikkiVirtuaalitapahtumat