Nuorten Vantaan kesä 2022 – nuorille ja nuorille aikuisille

Uutinen

Asiasanat

NuorisopalvelutNuoret

Vantaan kaikilla alueilla on tulevana kesänä tarjolla monipuolista toimintaa ja harrastuksia nuorille ja nuorille aikuisille.

nuoria piknikillä.

Maksutonta kesätoimintaa nuorisotiloilla

Vantaan kaikilla alueilla tarjotaan tulevana kesänä monipuolisesti erilaista toimintaa ja harrastuksia 10–17-vuotiaille. Luvassa on muun muassa avointa nuorisotilatoimintaa, liikkuvaa ja jalkautuvaa nuorisotyötä, retki- ja leiritoimintaa, skeittitoimintaa, kaupunkiviljelytoimintaa ja paljon muuta.

Nuoret pääsevät myös itse suunnittelemaan kivaa tekemistä toteutettavaksi yhdessä. Kaikki toiminta on maksutonta, päihteetöntä ja kaikille 10–17-vuotiaille nuorille avointa. Toimintaan osallistuakseen tarvitset sähköisen jäsenkortin, jonka hakemiseksi saat ohjeen lähinuorisotilalta. Ensimmäisen kerran toimintaan voi osallistua ilman jäsenkorttia.

Nuorten aikuisten kesätoiminnassa on luvassa muun muassa avointa hengailua ja pelailua ulkotiloissa, viikoittaisia retkiä ja lajikokeiluja sekä pop up -kesäkahvila. Maksutonta ja avointa toimintaa on tarjolla melkein joka arkipäivä 18–29-vuotiaille vantaalaisille.

Jos kesäyön valoisuus valvottaa, Vantaan nuorten aikuisten Discord-serveri on auki 24/7. Nuorten aikuisten palvelut (nuorten työpajat, etsivä nuorisotyö ja Rinnalla kulkien nuorisotyöttömyys laskuun -hanke) toimivat läpi kesän.

Lisätietoja: vantaa.fi/nuoret