Osallistu liikuntatottumuskyselyyn

Uutinen

Osallistu vantaalaisten liikuntatottumuksia kartoittavaan kyselyyn 31.3. mennessä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään liikunnan ja terveyden edistämiseen liittyvässä suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Mustatakkinen mies pyöräilee kypärä päässä sillalla. Takana näkyy keväisiä lehdettömiä puita.

Vantaan kaupunki järjestää maaliskuussa liikuntatottumuksia käsittelevän verkkokyselyn asukkailleen. Kyselyllä kartoitetaan kaupunkilaisten liikuntatottumuksia ja mielipiteitä kaupungin liikuntapalveluista ja -paikoista. Tuloksia hyödynnetään liikunnan ja terveyden edistämiseen liittyvässä suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Vastaa kyselyyn 31.3. mennessä. Vastaaminen vie noin kymmenen minuuttia.

Vastauksesi on tärkeä

Kyselyyn voivat vastata kaikki yli 18-vuotiaat vantaalaiset. Jotta kyselyn tulokset edustaisivat mahdollisimman kattavasti vantaalaisia, vastauksia toivotaan eri tavoin liikuntaan suhtautuvilta. Voit siis osallistua kyselyyn riippumatta siitä, liikutko paljon vai vain vähän tai et ollenkaan.

Voit halutessasi osallistua kyselyn vastaamisen yhteydessä arvontaan, jossa palkintona arvotaan 10 kpl uimahallin ja kuntosalin sarjakortteja. 

Kaikki kyselyssä kerättävät tiedot ovat luottamuksellisia. Vastaukset käsitellään nimettöminä eikä niitä voida yhdistää yksittäiseen henkilöön. Kyselyn toteuttamisesta vastaa North Sport Consulting Oy, joka toteuttaa samansisältöisen kyselyn 14 kunnassa. 

Lisätiedot:
Liikuntatottumuskysely

Avainsanat

LiikuntaHyvinvointiKyselytLiikunta