SMILE-hanke kutsuu palveluntuottajat, järjestöt ja yhdistykset yhteistyöhön

Uutinen

Tsemppari-työelämävalmennus sekä järjestöjen ja yhdistysten kanssa tehtävä alueellinen yhteistyö tähtäävät maahan muuttaneiden perheiden kotoutumiseen.

SMILE-hankkeen tiimi.

SMILE-hankkeen tiimi: Projektipäällikkö Jenni Tahvanainen, Hakunilan kumppanuusasiantuntija Suvi Törrönen, kehittämisasiantuntija Minttu Räty, Havukosken kumppanuusasiantuntija Mustafe Hirsi sekä Martinlaakson ja Myyrmäen kumppanuusasiantuntija Inge-Ly Rannu.

Järjestötoimijat – lämpimästi tervetuloa mukaan alueellisiin tapaamisiin! 

Vantaan omassa SMILE-hankkeessa vahvistetaan maahanmuuttaneiden perheiden kotoutumista, työllistymistä sekä koulun ja kodin yhteistyötä. SMILE toimii kolmella alueella: Hakunila, Havukoski sekä Martinlaakso ja Myyrmäki. Alueiden uudet kumppanuusasiantuntijat ovat Suvi Törrönen (Hakunila), Mustafe Hirsi (Havukoski) ja Inge-Ly Rannu (Martinlaakso ja Myyrmäki). 

Kumppanuusasiantuntijat kutsuvat alueillaan työskentelevät järjestö- ja yhdistystoimijat, uskonnolliset yhteisöt, palvelut ja koulut yhteisiin tapaamisiin vielä tulevan kesäkuun aikana.  

Tapaamisissa jatketaan SMILE-hankkeen aloitustapahtumassa käytyä keskustelua perheiden tarpeista ja yhteistyön muodoista eri alueilla. Tavoitteena on tulla tutuksi vielä ennen lomakautta ja suunnitella syksyn toiminnan suuntaviivoja. 

Suvi, Mustafe ja Inge-Ly odottavat malttamattomana tulevaa syksyä ja erilaisia yhteistyökuvioita. Sitä ennen heihin saa - ja kannattaa - olla matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Lisätietoa SMILE-hankkeesta ja yhteystiedot.

Tsemppari-työelämävalmennuksen kilpailutus on käynnissä Cloudia-palvelussa 31.5. asti

Vantaan kasvupalvelut kilpailuttaa työnhakuvalmennuksen palveluntuottajia, jotka järjestävät Tsemppari-työelämävalmennusta vieraskielisille asiakkaille. Tsemppari-työelämävalmennus tukee ja ohjaa asiakkaita työnhaussa ja kotoutumisessa.  

Kilpailutuksen jälkeen Tsemppari-työelämävalmennus (palvelu) käynnistyy syksyllä 2023.  

Palvelu jatkuu 31.8.2024 saakka. 

Palveluntuottajien tulee rekisteröityä Cloudiaan ja jättää tarjous ke 31.5. klo 10 mennessä. Siirry tarjouspyyntöön Claudiassa.