Tervetuloa senioreiden pikkujouluihin Myyrmäkeen 22.11.!

Uutinen

Kunnon pikkujoulut senioreille -tapahtuma on täynnä joulutunnelmaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtumassa pääsee muun muassa jumppaamaan ja testaamaan omaa toimintakykyä.

Kuvassa teksti: Kunnon pikkujoulut senioreille - Palvelutori Myyrmäessä ti 22.11. klo 10-14. Leiritie 1, Metropolia AMK. Jumppaa, tanssit ja tietoiskuja jouluisissa tunnelmissa.

Kunnon pikkujoulut senioreille – Palvelutori Myyrmäessä järjestetään tiistaina 22.11. kello 10–14 Metropolia Ammattikorkeakoulun tiloissa, osoitteessa Leiritie 1.

Aamupäivän ohjelmassa klo 10–12 kokeillaan tuolijumppaa ja tuolitanssia Vantaan liikuntapalveluiden johdolla, tasapainojumppaa Laurean ja Haaga-Helian opiskelijoiden vetämänä sekä senioritanssia Tanssipivotin ohjauksessa.

Klo 12 Mieskuoro Oltermannit luo joulutunnelmaa laulamalla ja laulattamalla joululauluja.

Iltapäivällä luvassa on tietoiskuja mielenkiintoisista ja hyödyllisistä aiheista. Lisätiedot ja ohjelman aikataulu löytyvät tapahtuman verkkosivulta.

Tapahtumassa paikalliset palveluntarjoajat esittäytyvät näytteilleasettajina, ja lisäksi tarjolla on muun muassa tasapainotestejä, toimintakykymittauksia, jalkateräjumppaa, tietoiskuja, joululauluja, sekä tietysti kahvia, glögiä ja pipareita.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät Seniorit tikissä -projektissa mukana olevat ammattikorkeakoulut Metropolia, Laurea ja Haaga-Helia sekä Vantaan kaupungin liikuntapalvelut.

Avainsanat

VanhuusTapahtumatMyyrmäki