Vanhusneuvosto kutsuu keskustelemaan ikäihmisten hoivasta 19.5. Armotonta menoa – hoivatyön lauluja -elokuvan pohjalta

Uutinen

Vanhusneuvosto järjestää 19.5. Kino Myyrissä avoimen tilaisuuden, jossa näytetään Armotonta Menoa – hoivatyön lauluja -elokuva. Elokuvanäytöksen jälkeen järjestetään paneelikeskustelu, johon yleisö pääsee myös osallistumaan.

Armotonta menoa - hoivatyön lauluja -elokuvasta pysäytyskuva

Vanhusneuvosto kutsuu vantaalaisia ikäihmisiä tai heidän asioistaan kiinnostuneita keskustelutilaisuuteen Kino Myyrissä klo 12–16.30. Tilaisuudessa esitetään elokuva Armotonta menoa – hoivatyön lauluja, joka on tumman huumorin sävyttämä dokumentaarinen elokuva vanhusten hoivan tilasta Suomessa.

Elokuvan jälkeen järjestetään paneelikeskustelu ikäihmisten hoivasta. Keskustelemassa aiheesta ovat elokuvan käsikirjoittaja Markku Heikkinen, Vantaan vanhus- ja vammaispalvelujen palvelupäällikkö Minna Eronen, Eduskunnan ihmisoikeuskeskuksen asiantuntija Sanna Ahola sekä filosofian emeritusprofessori Timo Airaksinen. Juontajana toimii Vantaan vanhusneuvoston jäsen ja Myyr York Timesin päätoimittaja Ari Martinaho.

Paneelikeskustelun jälkeen tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja käyttää muista puheenvuoroja. Tilaisuuteen on ilmoittautuminen. Tilaisuuden aluksi on osallistujille tarjolla kahvit. Paikalle mahtuu n. 180 henkilöä.

Vantaan vanhusneuvosto on yksi kaupungin vaikuttamistoimielimistä. Sen tehtävänä on edistää ikäihmisten asiaa kaupunkiorganisaatiossa ja vaikuttaa heitä koskeviin päätöksiin. Vanhusneuvoston jäsenet nimittää kaupunginhallitus.

Milloin: 19.5.2022 klo 12.00–16.30

Paikka: Kino Myyri (Kinorinne 6, Myyrmäki-talo)

Ohjelma

12.00 Ovet auki ja kahvitarjoilu

12.50 Tilaisuuden avaussanat ja tervetulotoivotus salissa

13.00 Armotonta menoa – hoivatyön lauluja -elokuvanäytös

14.45 Keskustelutilaisuus

16.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Avainsanat

VanhuusHoitotyöElokuvatTapahtumat