Vantaan ratikka - Kuusikon alueen asukastilaisuus 27.9.

Uutinen

Vantaan ratikan suunnittelijat ovat kertomassa ratikan Kuusikon alueen suunnitelmista ja ratikkaan liittyvistä ajankohtaisista asioista asukastilaisuudessa Kuusikon koululla. Tilaisuuksia on tulossa myös muille pientaloalueille.

Havainnekuva Vantaan ratikasta Kuusikossa

Vantaan ratikan suunnittelijat jalkautuvat kertomaan tiistaina 27.9.2022 kello 17–19 ratikan Kuusikon alueen suunnitelmista ja ratikkaan liittyvistä ajankohtaisista asioista Kuusikon koululle.

Kuusikon alueella raitiotietä suunnitellaan Kyytitielle ja käynnissä on ratikkakatujen asemakaavoitus ja katusuunnittelu. Tilaisuudessa puhumassa Vantaan ratikan hankejohtaja Tiina Hulkko ja asemakaava-arkkitehti Anna Hellén sekä kaupungininsinööri Henry Westlin. Ohjelmassa lyhyet alustukset ratikkahankkeesta ja suunnitelmista ja sen jälkeen aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Vantaan ratikan Kuusikon asemakaava- ja katusuunnitelmaehdotukset ovat nähtävillä 7.9.–6.10.2022 verkossa ja niihin voi nyt vaikuttaa jättämällä muistutuksia kirjaamoon. 

Vantaan ratikan asukastilaisuus järjestetään Kuusikon koululla. Lisää tilaisuuksia on tulossa myös muille pientaloalueille. 

Tule mukaan kuulemaan suunnitelmista ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa!

Kuusikon alueen asukastilaisuus
Aika: 27.9. klo 17-19
Ohjelma: Vantaan ratikan suunnitelmien esittely ja keskustelu & kysymyksiä
Osoite: Hovitie 11, 01380 Vantaa
Tutustu tarkemmin Vantaan ratikan Kuusikon alueen suunnitelmiin Vantaan ratikan verkkosivuilla.

Lisätietoja

Tiina Hulkko

Hankejohtaja
050 304 4146 tiina.hulkko@vantaa.fi

Avainsanat

RatikkaOsallistu ja vaikutaKaavoitusSuunnitelmat