Hinnasto uimahallit ja uimahallien kuntosalit

Asiasanat

Liikunta ja ulkoiluAsukkaat

Uimahallien hinnasto

Kaikista sarja- ja vuosikorteista, myös maksuttomista, veloitetaan viiden (5) euron korttimaksu. Korttimaksu lisätään sarja- ja vuosikortin hintaan. Maksua ei peritä, mikäli asiakkaalla on kortti entuudestaan. Korttimaksua ei palauteta, vaan asiakas lunastaa kortin omaksi. Kadonneella kortilla ollut arvo voidaan ladata uudelleen kortille, mikäli asiakkaalla on kuitti tallella.
Uusi kortti kadonneen tilalle maksaa viisi (5) euroa. Sarjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden kortin latauspäivästä.

Eläkeläisten ja työttömien maksut oikeuttavat uimahallien käyttöön maanantaista perjantaihin ennen kello 16:ta ja viikonloppuisin aukioloaikoina. Sporttikortti 70+ oikeuttaa uimahallin käyttöön maanantaista perjantaihin ennen kello 16:ta. Liikkuva opiskelu -etuus oikeuttaa uimahallin käyttöön arkisin maanantaista perjantaihin ennen klo 16:ta ja Korson uimahallin aukioloaikoina 1.1.2023–30.6.2024.

Alennukseen / maksuttomuuteen oikeuttava peruste on esitettävä kassalla. Alennusperusteet on esitelty Allennukset -kohdassa.

Uimahallien kuntosalihinnasto

Uimahallien yhteydessä olevat kuntosalit

Hinnat koskevat Hakunilan, Martinlaakson, Myyrmäen ja Tikkurilan kuntosaleja. Kuukausikortit oikeuttavat käyttämään kuntosaleja yhden kerran päivässä. Kuntosalimaksuihin sisältyy uinti- ja saunomismahdollisuus harjoittelun päätteeksi.
Alaikäraja on 15 vuotta. Ikä todistettava pyydettäessä.

Eläkeläisten ja työttömien maksut oikeuttavat kuntosalin käyttöön maanantaista perjantaihin ennen kello 16:ta ja viikonloppuisin aukioloaikoina. Sporttikortti 70+ oikeuttaa kuntosalin käyttöön maanantaista perjantaihin ennen kello 16:ta. Liikkuva opiskelu -etuus oikeuttaa kuntosalien käyttöön arkisin maanantaista perjantaihin ennen klo 16:ta 1.1.2023-30.6.2024.

Torstaina 6.10.2022 alkaen uimahallien kuntosalikortteja (kuukausi- ja sarjakortit) voi käyttää myös Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalilla kaikkina sen aukioloaikoina. Kuntosalilla ei ole uinti- eikä saunomismahdollisuutta.

Kaikista Hakunilan, Martinlaakson, Myyrmäen ja Tikkurilan kuntosalien kausi- ja sarjakorteista, myös maksuttomista, veloitetaan viiden (5) euron korttimaksu. Korttimaksu lisätään sarja- ja vuosikortin hintaan. Maksua ei peritä, mikäli asiakkaalla on kortti entuudestaan. Korttimaksua ei palauteta, vaan asiakas lunastaa kortin omaksi. Kadonneella kortilla ollut arvo voidaan ladata uudelle kortille, mikäli asiakkaalla on kuitti tallella. Uusi kortti kadonneen tilalle maksaa viisi (5) euroa. Sarjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden kortin latauspäivästä.

Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalin hinnasto

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen Koivukylän kuntosalissa edellyttää kulkukortin ostamisen ja lataamisen uimahallin kassalla. Koskee myös alennus- ja maksuttomaan käyttöön oikeutettuja. Kulkukortista veloitetaan viiden (5) euron maksu. Maksua ei palauteta, vaan asiakas lunastaa kortin omaksi. Kadonneella kortilla ollut arvo voidaan ladata uudelle kortille, mikäli asiakkaalla on kuitti tallessa. Uusi kortti kadonneen tilalle maksaa viisi (5) euroa. Sarjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden kortin latauspäivästä.
Alaikäraja on 15 vuotta. Ikä todistettava pyydettäessä.

Kuntosalilla ei ole uinti- eikä saunomismahdollisuutta.

Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalikortteja ei voi käyttää uimahallien kuntosaleilla.

Sarjakorttien (10 krt ja 25 krt) hinnat ovat voimassa 12.9.2022 alkaen. Kortit ovat käytettävissä 6.10.2022 alkaen.

Alennukset

Alennushintaiset sarjakortit, kuukausikortit sekä liikuntaseteleillä tai vastaavilla maksutavoilla maksetut tuotteet ovat henkilökohtaisia. Alennukseen / maksuttomuuteen oikeuttava peruste on esitettävä kassalla ostohetkellä.

Alennusryhmät: eläkeläiset, koululaiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät, kaupungin työntekijät, erityisryhmien kuntosalikortin* myöntämisperusteet täyttävät ja kuntoutustuella olevat.

Maksuton käyttö: vantaalaiset toisen asteen opiskelijat, Varian, Mercurian ja vantaalaisten lukioiden toisen asteen opiskelijat 1.1.2023–30.6.2024 uimahallien kuntosaleilla, 70 vuotta täyttäneet vantaalaiset (= Sporttikortti 70 + asiakkaat), sotiemme veteraanit, vantaalaiset omaishoitajat ja EU:n vammaiskortin A-tunnuksen omaavan henkilön avustaja avustettavan mukana, erityisryhmien kuntosalikortin* / Sporttikortin haltijan avustaja avustettavan mukana (mikäli kortin haltijalle on myönnetty oikeus avustajaan).

Liikuntaseteleillä tai muilla vastaavilla maksutavoilla voi maksaa ainoastaan aikuisten normaalihintaisia tuotteita.
Erityisryhmien kuntosalikortti on alennushintainen tuote, joten tuotetta ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai vastaavilla maksuvälineillä.

Kuntosalien vuosisulkemisista johtuvia käyttökatkoja ei hyvitetä.

Kuntosalien alaikäraja on 15 vuotta.

Kuntosalikortin, kulkutunnisteen sekä kuntosalin ohjeiden ja sääntöjen noudattamatta jättäminen ja väärinkäyttö voi johtaa kuntosalikortin, kulkutunnisteen ja / tai harjoitteluoikeuden mitätöimiseen.

Alennusperusteet

Alennuksen saadakseen asiakkaan tulee esittää vaadittu todistus etuuden saamiseksi. Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Alennushintaiset tuotteet ovat henkilökohtaisia.

Liikuntaseteleillä voi maksaa ainoastaan normaalihintaisia tuotteita. Huom! Vantaa-infossa ei voi maksaa liikuntaseteillä. Alennushintaisia tuotteita ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla vastaavilla maksuvälineillä.

Yhteystiedot

Lisätietoja

Annakaisa Kaartinen

Kaupunkikulttuuri / Liikunnan palvelualue
liikuntapaikkamestari
040 8657150 annakaisa.kaartinen@vantaa.fi

Yhteydenotto uimahallien hinnastoon liittyen.

Anne Pakarinen

Kaupunkikulttuuri / Liikunnan palvelualue
erityisliikunnan suunnittelija
050 314 6402 anne.pakarinen@vantaa.fi

Yhteydenotto erityisryhmien ja omaishoitajien alennuksiin liittyen. Suositeltava soittoaika ma-ti ja to-pe klo 9-11.

Lauri Vainio

Kaupunkikulttuuri / Liikunnan palvelualue
liikuntapalvelukoordinaattori
050 310 3929 lauri.vainio@vantaa.fi

Yhteydenotto urheiluseurojen alennuksiin liittyen.

Heljä Punnala

Kaupunkikulttuuri / Liikunnan palvelualue
liikunnansuunnittelija
040 5252164 helja.punnala@vantaa.fi

Yhteydenotto kuntosalien hinnastoon liittyen.

Avainsanat

UimahallitLiikunta