Kartanonkosken koulun kerhot

Tällä sivulla esitellään Kartsin kerhot.

Sporttia kaikille ry

Keskiviikko  07.09.-14.12.2022 ja 11.01.-10.05.2023

Kartanonkosken koulun liikuntasalissa

14.00-15.00 Kerho 1.-2.lk  

 15.00-16.00 Kerho 3.-4.lk 

Deutsch mit Felix und Franzi - Tervetuloa saksan kielen kerhoon jatkamaan!

Kerho on suunnattu ensisijaisesti kolmannen luokan oppilaille, jotka olivat kerhossa viime syksynä. Kerho kokoontuu tiistaisin klo 12.15.-13.15 Laukossa, 4AB-luokassa. 

Kieltä opiskellaan leikkien ja askarrellen. Open apuna toimivat kaksi hauskaa käsinukkea, sammakko nimeltä Felix Frosch ja ankka nimeltä Franzi Ente. He asuvat kirjepostilaatikossa. Tule rohkeasti mukaan oppimaan, mitä heille pitäisikään sanoa.

Kerhoon pääsee mukaan ilmoittautumalla Wilman kautta. 

Terveisin: Heli Sahlstedt

Sporttikerho 3.-6. lk

Sporttikerho on avoin kerho 3.-6. luokkien oppilaille sisältäen pelejä, leikkejä ja temppuja ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan salissa ja/tai ulkona tiistaisin. Ei ilmoittautumista. Ohjaajana Tuomas Muhonen. Ensimmäinen kokoontuminen liikuntasalissa ti 6.9. klo 15.45.

Sporttikerho 7.-9. lk

Pelaamista, temppuilua ja mukavaa liikkumista ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan salissa ja/tai ulkona maanantaisin. Ei ilmoittautumista. Ohjaajana Tuomas Muhonen. Ensimmäinen kokoontuminen liikuntasalissa 5.9. klo 15.45.

Musikaalikuoro 1.-5. -luokkalaisille

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 14.15-15.15 musiikinluokassa, Karuna-solussa. Harjoittelemme ilmaisuvoimaista laulua ja esiintymistä monipuolisten ja erityylisten kappaleiden avulla. Kuoro on mukana kevään 2023 musikaalissa. Kuoro esiintyy myös tänä lukuvuonna koulun eri tilaisuuksissa mahdollisuuksien mukaan. Ensimmäinen kokoontuminen to 8.9.! Opettajana Anne Tanskanen. Tervetuloa!

Tie tähtiin -laulukerho 5.-9. -luokkalaisille

Kiinnostaako laulusolistina tai lauluyhtyeessä laulaminen? Haaveiletko laulamisesta lavalla? Kerhossa paneudumme oikeaoppiseen äänenmuodostukseen ja harjoittelemme ilmaisua sekä esiintymistä. Harjoittelemme monipuolista ohjelmistoa niin yksi- kuin moniäänisestikin. Halutessasi esiintymisiä tulee koulun eri tilaisuuksiin.

Kerho torstaisin klo 15.15-16.15 musiikinluokassa, Karuna-solussa. Ensimmäinen kokoontuminen to 8.9.! Opettajana Anne Tanskanen. Tervetuloa!

Lempeä jooga Latvalle

Tervetuloa lempeään hatha-joogaan maanantaisin klo 15.45 (heti neljän tunnin jälkeen) gymille.  Hatha -jooga on mieltä ja kehoa  yhdistävää, ja jokaisella kerralla teemme syvärentoutuksen (Yoga Nidran). Opettajana Elina Piispanen

Kuvataidekerho 6. - 9.-luokkalaisille

Kuvataidekerho pitkällä välitunnilla maanantaina klo 11.45-12.30. Opettajana Liisa Kemppainen.

 

 

Näiden kerhojen lisäksi vielä tulossa ainakin Harrastusten Vantaan kerhot, joista tiedotamme erikseen.

Kartanonkoskelle olemme suunnitelleet seuraavanlaisia Harrastusten Vantaan harrastuksia:

  • 1. - 3. lk (alustava suunnitelma partio)
  • 4. - 6. lk + 7. - 9. lk (alustava suunnitelma pelisuunnittelua)
  • Ulkoliikuntaa 2h Juuren ja Rungon oppilaille