Elintarvikealan perustutkinto

Elintarvikealan perustutkinnon suorittanut leipuri-kondiittori voi työskennellä leipomo- ja konditoria-alalla niin pienimuotoisessa kuin teollisessa tuotannossa.

Esittely

Elintarvikealan perustutkinnon suorittanut leipuri-kondiittori voi työskennellä leipomo- ja konditoria-alalla niin pienimuotoisessa kuin teollisessa tuotannossa. Leipuri-kondiittori valmistaa muun muassa ruoka- ja kahvileipiä, konditoria- ja leipomotuotteita. Koulutusta toteutetaan yhdessä alan yritysten kanssa.

Uunituoretta osaamista

Leipomoalan koulutuksessa opit hallitsemaan leipomotuotteiden valmistusta, tuotesuunnittelua, laadunvalvontaa, elintarvikehygieniaa ja leipomon tuotantoprosesseja.

Työllistyminen

Leipuri-kondiittori työskentelee leipomossa, kaupan paistopisteessä, suurtalous- tai ravintola-alan toimipisteessä, pitopalveluyrityksessä, konditoriassa tai kahvilassa tai yrittäjänä.

Työtilanne alalla on hyvä.

Jatko-opinnot

Elintarvikealan perustutkinto antaa hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Terveydelliset vaatimukset

Elintarvikealalla työskenteleminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Astma tai allergiat voivat estää työskentelyn alalla.

 

 

Lisätietoja

Toimipisteet

Palvelu saatavilla yhteensä 1 toimipisteessä