M-Klubi valloittaa kirjavalla musiikkikattauksellaan

Artikkeli

Asiasanat

AsuminenKulttuuriAsukkaat

Kulttuuritalo Martinuksen oma musiikkiklubi jatkuu keväällä 2023 kulttuuritalon lämpiössä. M-Klubi tarjoilee tunnelmallista livemusiikkia vaihtelevin teemoin.

M-klubin kuvituksessa esiintyjien promokuva

Huhtikuussa 14.4. M-Klubilla nähdään Pambikallio.

Kevään konserttisarjassa suomalaiset nousevat tähdet saapuvat esittämään energisiä sekä koskettavia kappaleitaan.

Lauteille ensimmäisenä astuu Louie Blue 17.3. Kansainvälisellä soundillaan vakuuttava artisti käänsi monen musiikkivaikuttajan ja kuulijan pään esikoissinkullaan Confused kesällä 2019. Siitä lähtien suunta on ollut selkeä. Muun muassa Spaceman- sekä Down the Road -kappaleistaan tunnetun Louie Bluen katse on motivoituneesti rajan toisella puolen, maailmalla.

Musiikin parissa kasvanut, Turusta kotoisin oleva artisti panostaa tekemisessään laatuun ja toimivaan live-esiintymiseen kolmihenkisen bändinsä kanssa.

Huhtikuussa 14.4. M-Klubilla nähdään Pambikallio. Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostama yhtye, on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien.

Yhtyeen unenomainen, pehmeä ja leikittelevä soundi kietoo kuulijan tiukasti verkkoonsa. Suloisen ja vastustamattoman ulkokuoren sisältä paljastuu kuitenkin häpeilemätön ja ravisteleva helmi. Yhtyeen utuisen ja kimaltelevan kaikuisan dreampopin rangan ympärille on kasvanut duon käsissä ilahduttavan svengaavat, määrätietoisesti surisevat ja psykedeelisen taianomaiset raajat.

M-Klubi huipentuu 19.5. Isaac Senen keikalla. Sene on monilahjakas artisti ja lauluntekijä, jonka odotettu Koko kansan EP julkaistiin helmikuussa 2020. Kevään 2021 aikana Sene on julkaissut kuuntelijoilleen uutta, kantaaottavaa musiikkia singlelohkaisuissa N-sana ja Nälkä.

Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jossa voidaan myös kuulla vaikutteita jazz-musiikista. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

 

Tämä kirjoitus julkaistiin Asukaslehden numerossa 1/2023. Lue asukaslehden muut jutut Asukaslehden sivulta!

Avainsanat

Asukaslehti1/2023Tapahtumat