Aikuisenakin voit löytää ystävän, vaikkapa harrastuksen kautta

Tiedote

Asiasanat

NuorisopalvelutNuoretOpiskelijat

Vantaan nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajantoiminta on palannut koronatauolta, ja tapaamisia, lajikokeiluja sekä peli-iltoja voidaan taas järjestää livenä.

ihmiset halaavat.

Vantaan nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajantoiminta on palannut koronatauolta, ja tapaamisia, lajikokeiluja sekä peli-iltoja voidaan taas järjestää livenä.

Toiminta tarjoaa 18–29-vuotiaille mahdollisuuden tavata ikätovereita ja solmia uusia ystävyyssuhteita. Moni onkin tullut tutustumaan toimintaan itsekseen ja löytänyt sitten harrastuksesta itselleen uuden ystävän tai kaveriporukan.

”Tää toiminta on auttanu mun yksinäisyyttä ja oon saanu kavereita. Kavereita ei ollu ollenkaan kun muutin kotoa tänne, mutta tän kautta oon saanu kavereita joiden kanssa uskallan olla oma itteni 💜”, kertoo eräs toimintaan osallistunut nuori aikuinen.

Avoimessa toiminnassa, kuten Olkkarissa ja Peliperjantaissa, voi tutustua ihmisiin muun muassa lautapelien, biljardin tai teemailtojen merkeissä. Ryhmätoiminnassa taas voi löytää ystäviä esimerkiksi kiipeilyseinältä, kokkailun parista, lukupiiristä tai taiteen ääreltä.

Haluamme tukea myös niitä, joilla on kynnys tulla livetoimintaan. Discordin 24/7-keskustelukanavilla pääsee ystävystymään myös nimimerkin takaa.

nuorisotyön koordinaattori Joel Saikkonen

Nuorten aikuisten harrastustoiminnan tiimi haluaa ystävänpäivän kunniaksi muistuttaa kaikkia, että aikuisenakin voi löytää ystävän ja uusia, tärkeitä ihmisiä elämään. Tervetuloa harrastamaan ja ystävystymään – ihan omana itsenäsi!

Lue lisää toiminnasta ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa linktr.ee/nuoretaikuisetvantaa.

Avainsanat

Nuoret aikuisetYstävätoimintaHarrastustoiminta