Varo Vantaan kaupungin nimissä lähetettyjä huijauslaskuja

Tiedote

Asiasanat

Talous ja hankinnatAsukkaat

Vantaan kaupungin nimissä on lähetetty huijauslaskuja. Kaupungille on tullut huijauslaskuja vastaanottaneilta henkilöiltä useampia yhteydenottoja. Huijauslaskuja on lähetetty myös henkilöille, jotka eivät välttämättä ole missään asiakassuhteessa Vantaan kaupunkiin.

Tietoon tulleet huijauslaskut ovat tulleet vastaanottajille kirjepostissa postimerkillä varustetuissa kirjekuorissa. Vantaan kaupungin lähettämät laskut tulevat postimerkittömissä kirjekuorissa. Ne sisältävät aina asiakastunnuksen ja laskun aiheen.

Tarkistathan kaikki kaupungilta saamasi laskut huolellisesti ennen maksamista. Jos et ole varma saamasi laskun oikeellisuudesta, ota yhteyttä myyntilaskut@vantaa.fi tai soita 09 839 22 004.

Jos saat huijauslaskun, ilmoita asiasta Vantaan kaupungille: myyntilaskut@vantaa.fi. Tee lisäksi asiasta rikosilmoitus. Rikosilmoituksen voi tehdä ainoastaan laskun saaja.

Voit tehdä rikosilmoituksen verkossa tai käymällä poliisiasemalla. Löydät rikosilmoituslomakkeen poliisin sivuilta. Ilmoitusten avulla poliisi pystyy sarjoittamaan rikoksia.

Lisätietoa petosrikoksista poliisin sivuilla.

Avainsanat

LaskutusAsiakasmaksut