Kerro ajatuksiasi työnhausta 30.4. mennessä ja vaikuta

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotAsukkaat

Minkälaista työtä ja miten haluaisit hakea? Mikä on sinulle tärkeää, kun teet päätöksiä työnhaussasi ja toivoisitko jonkin muuttuvan rekrytoinnissa? Kerro näkemyksesi ja vaikuta keskusteluun, jota Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelut käy rekrytoivien työnantajien kanssa.

Kaksi henkilöä kokoushuoneessa muistiinpanojen kanssa.

Haluamme kuulla ajatuksiasi työnhausta. Voit olla työnhaussa juuri nyt tai työnhaustasi voi olla kulunut jo hiukan aikaa. Millä asioilla on merkitystä, kun päätät hakea työpaikkaa? Minkälaista työpaikkaa mahdollisesti nyt haet? Muuttaisitko jotain rekrytoinneissa?

Minkälaista työtä ja miten haluaisit hakea? -kysely on avoinna 30.4.2022 asti. Kyselystä kertynyttä anonyymiä tietoa hyödynnetään palvelujen kehittämisessä Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluissa.

Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelut palvelee sekä työnhakijoita että työnantajia. Tietoa palveluistamme työnhakijalle ja apua työnhakuun löydät verkkosivuiltamme. Työnantajien kanssa keskustelemme muun muassa ratkaisuista työmahdollisuuksien avaamiseksi. Vastaamalla kyselyyn sinulla on mahdollisuus vaikuttaa rekrytointiratkaisuihin.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 8 minuuttia. Kiitos, että jaat näkemyksesi ja autat meitä suunnittelemaan entistä toimivampia työllisyyspalveluita!

Avainsanat

TyöllisyysOsallistu ja vaikutaKyselyt