Koululaisten maksuttomissa palloiluharrastuksissa on tilaa uusille pelaajille

Uutinen

Yläkoululaisten maksuttomissa palloiluryhmissä on tilaa sekä Itä- että Länsi-Vantaalla. Harrastukset ovat avoimia kaikille vantaalaisille yläkoululaisille.

Kuvassa jalkapalloa pelaavia nuoria kuplahallissa.

Vantaan kaupunki tarjoaa vantaalaisille peruskoululaisille mahdollisuuden ilmaiseen harrastukseen. Harrastusten Vantaan ryhmissä on tällä hetkellä vapaita paikkoja erityisesti yläkoululaisten jalkapallossa ja pallopeleissä. Harrastusryhmiin osallistuminen on maksutonta. Katso alta tarkemmat tiedot ryhmistä.

Jalkapalloa Hakunilassa ja Myyrmäessä

Jalkapallon harrastusryhmissä voi pelata jalkapalloa tai tehdä oheisharjoituksia. Osallistujien toivotaan ottavan treeneihin mukaan oman pallon, mutta myös lainapallolla voi pelata. Harrastuksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Pallopelejä Tikkurilassa ja Myyrmäessä 

Palloilusta kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan erilaisia pallopelejä Myyrmäen ja Tikkurilan palloiluharrastuksissa. Harrastuksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Harrastusten Vantaa tarjoaa vantaalaisille peruskoululaisille laadukkaita, mieluisia ja maksuttomia harrastusmahdollisuuksia oman koulun ja kodin läheisyydessä. Toiminta on osa kansallista harrastamisen Suomen mallia.

Lisätiedot:
Harrastusten Vantaa
 

Avainsanat

LiikuntaHarrastustoiminta