Vaihtelua kotitoimistolle - Kuusijärven ulkoetätyöpisteillä voi tehdä työpäivän metsän siimeksessä

Uutinen

Sähköyhtiö Oomi on lahjoittanut Vantaalle kaksi ulkoetätyöpistettä, jotka on tarkoitettu kaikkien vantaalaisten käyttöön. Töihin paluu loman jälkeen ei tarkoita sitä, että tarvitsisi tinkiä ympäristöstä ja luonnon läheisyydestä.

Ulkoetätyöpiste Kuusijärvellä

Metsäkonttorilla voi tehdä töitä linnun visertäessä taustalla ja järven välkehtiessä vieressä.

Kuusijärvelle sijoitetut pisteet tarjoavat kauniin metsäiset puitteet etätöille. Etätyöpisteillä myös rauhoittuminen arjen kiireiden ja palaveriputkien keskellä onnistuu työpäivän aikanakin. Ulkoetätyöpisteet mahdollistavat parhaimmillaan luovaa ajattelua, jota ympärillä oleva rauhoittava metsä inspiroi.

Viita-metsätyöpisteet on valmistanut lahtelainen Upwood design, joka toteutti TBWA- Helsinki suunnittelutoimiston ja LAB Muotoiluinstituutti - LAB Institute of Design and Fine Arts opiskelijoiden ideat luomalla niistä kauniit ja minimalistiset lopputulokset.

Vastaavanlaisia etätyöpisteitä on jo Lahdessa ja ne ovat olleet osa vuoden 2021 Greenlahti-projekteja.

Etätyöpisteet on äskettäin asennettu Kuusijärvelle näkyville paikoille. Niitä on kaksi ja ne on asennettu hieman eri korkeuksille eripituisia käyttäjiä ajatellen. Piste B on hieman ylempänä kuin piste A. Oheisessa kartassa on merkitty pisteiden suurpiirteiset sijainnit ja alla löytyy myös pisteiden koordinaatit. 

Piste A:n sijainti: 60°18'48.7"N 25°07'01.2"E 

Piste B:n sijainti: 60°18'42.0"N 25°07'05.6"E 

Kartta

Työpisteiden muotoilussa yhdistyy puiden pyöreys ja luonnon hengittävyys, joiden myötä ne sulautuvat osaksi luontoa. Ulkoetätyöpiste on suunniteltu vastaamaan kävijöiden erilaisiin tarpeisiin: niistä löytyy puhelin- ja mukiteline, alue työkoneelle, syvennys kynille sekä mahdollisuus ripustaa laukku. Etätyöpisteet on kiinnitetty liinoilla, jotka eivät vahingoita puuta.

Etätyöpiste

 Tule Kuusijärvelle tekemään etätöitä luontotoimistossa ja nauttimaan metsän rauhasta. 

Avainsanat

KuusijärviKesä