Vantaan ohjatun liikunnan syyskausi polkaistaan käyntiin maanantaina 5. syyskuuta

Uutinen

Asiasanat

Liikunta ja ulkoilu

Vantaalla halutaan luoda kaikenikäisille vantaalaisille mahdollisuudet liikkumiseen ja erilaisiin liikuntaharrastuksiin. Ohjattu liikunta on loistava tapa ylläpitää liikunnallista elämäntapaa ja edistää hyvinvointia.

Kahvakuulajumppaa ohjatussa ryhmässä

Ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnassa on tänäkin vuonna suosittu kahvakuula.

Ohjatu liikunnan kurssipaikoille ilmoittautumiset alkavat porrastetusti tiistaina 16. elokuuta. Kursseille voi ilmoittautua netissä Vantaaliikuntaa-ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai puhelimitse.

Ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja lavatanssijumpasta (lavis) vesiliikuntaan. Tarjontaa on myös heikomman toimintakyvyn omaaville henkilöille, esimerkiksi tuolijumppa-, kuntosali- ja vesijumpparyhmiä. Myös suuren suosion saavuttaneita virtuaalijumppia jatketaan pienenä osana ohjatun liikunnan tarjontaa.

Kurssitarjontaan voit tutustua Vantaaliikuntaa-ilmoittautumisjärjestelmässä.

Toiminnasta ja aikatauluista kerrotaan myös Vantaa Liikuntaa syksy 2022 – kevät 2023 -esitteessä. Esite on elokuun alussa noudettavissa muun muassa Vantaainfoista, kirjastoista ja uimahalleilta. Esite löytyy myös Liikunta ja ulkoilu -sivun pikalinkeistä ladattavana PDF-tiedostona.

Ohjatun liikunnan syyskausi jatkuu 17. joulukuuta asti. Toiminta on toiminta on tauolla syyslomaviikolla 42.

Avainsanat

Ohjattu liikunta