Vapaa-ajan tilojen käyttövuorohaku käynnistyy 1.2.

Uutinen

Vantaan kaupungin monien tilojen käyttövuoroja haetaan helmikuussa. Haettavina on vuoroja sekä kesäkaudelle 2023 että elokuussa alkavalle toimintakaudelle. Helmikuun alusta lähtien myös Vantaan kaupungin kirjastojen tilavaraukset tehdään Timmi-järjestelmässä.

Kaksi nuorta pelaamassa sulkapalloa liikuntasalissa.

Kuva: Sercan Alkan

Vantaan kaupungin vapaa-ajan tilojen käyttövuoroja haetaan ensi elokuussa alkavalle toimintakaudelle 1.2.–28.2.2023 välisenä aikana. Joidenkin tilojen osalta haettavissa ovat myös kesäkauden vuorot. Hakemukset tehdään Timmi-tilavarausjärjestelmässä. Haethan käyttövuoroja ajoissa, sillä myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Voit hakea tiloja liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Hakemuksia voivat tehdä niin yksityishenkilöt, yhdistykset ja yhteisöjen edustajat.

Timmi-järjestelmässä on otettu käyttöön vahva Suomi.fi-tunnistautuminen

Voit tehdä hakemuksen Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Kirjautumisessa otettiin käyttöön joulukuussa 2022 vahva tunnistautuminen. Uudistuksen myötä vanhat Timmi-tunnukset on passivoitu, joten rekisteröidythän uudelleen organisaation puolesta asiointiin, mikäli et pääse kirjautumaan järjestelmään. 

Katso alta lisätietoja helmikuussa haettavista tiloista ja niiden toimintakausista.

Sisäliikuntatilat

Haettavissa ovat liikunnan palvelualueen sisäliikuntatilojen käyttövuorot toimintakaudelle 14.8.2023–2.6.2024. Myyrmäen ja Tikkurilan jäähallien käyttövuorojen haku on auki kesäkaudelle 1.5.–13.8.2023.

Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien tilat

Haettavissa ovat koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntatilojen lisäksi myös muut tilat kesäkaudelle 5.6. –13.8.2023 sekä toimintakaudelle 14.8.2023–2.6.2024.

Nuorisotilat

Haettavissa ovat käyttövuorot toimintakaudelle 1.9.2023–31.5.2024. Nuorisotiloille ei myönnetä ulkopuolisia käyttövuoroja koulujen loma-ajoiksi tai juhlapyhiksi.

Asukastilat

Haettavissa ovat käyttövuorot toimintakaudelle 1.8.2023 – 30.6.2024.

Lastenkulttuurikeskukset

Lastenkulttuurikeskus Pessin ja Pyykkituvan tiloja voit hakea 15.8.2023-31.5.2024 väliselle ajalle. Tilat ovat tarkoitettu ensisijaisesti lapsille, nuorille ja lapsiperheille suunnattuun kulttuuritoimintaan.

Lastenkulttuurikeskus Toteemi on suljettu peruskorjauksen vuoksi syyslukukauden 2023. Kevätlukukauden 2024 osalta tilavaraukset avataan, kun korjauksen valmistumisaikataulu varmistuu.

Kirjastot

Vantaan kaupungin kirjastojen tilavaraukset siirtyvät 1.2. Timmi-järjestelmään. Kirjastojen tiloja voi varata ympäri vuoden. Varauskalenteri on avoinna aina kuluvan ja seuraavan kalenterikuukauden ajalle. Voit siis tehdä nyt käyttövarauksia helmi- ja maaliskuulle.

Timmin kautta ei voi varata kirjastotiloja säännölliseen ryhmätoimintaan. Mikäli haluat tehdä jatkuvan tilavarauksen, ole yhteydessä kyseiseen kirjastoon.

Lisätiedot:
Timmi
Vantaan kaupungin tilavaraukset
Tilojen käyttöehdot
Tilavarausten yhteyshenkilöt
 

Avainsanat

Tilat