Pyöräilyn peruskursseja aikuisille vantaalaisille

Ihmisiä pyörineen

Oletko aikuinen, mutta et osaa pyöräillä? Tule pyöräilyn peruskurssille! Vantaan kaupunki ja Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo) järjestävät yhteistyössä pyöräilyn perustaitojen opetusta aikuisille vantaalaisille elo-lokakuussa 2020. Pyöräilytaitoa opettamalla edistetään samalla myös kaupunkilaisten kestävää liikkumista.

Pyöräilykurssit koostuvat viidestä opetuskerrasta. Kurssille tullakseen ei tarvitse osata mitään – kurssilla opetetaan kaikki alusta lähtien. Liikkeelle lähdetään tasapainon opettelusta, ja kurssin lopuksi tehdään pieni pyöräretki.

Kurssi on ilmainen eikä osallistuakseen tarvitse omaa pyörää.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä. Kurssipaikkoja on rajallinen määrä, ja kurssipaikan saamisesta lähetetään vahvistus erikseen.

Jos olet kiinnostumaan toimimaan kursseilla vapaaehtoisena koutsina, ilmoittaudu mukaan täällä.

Lisätietoja kursseista antaa taina.renkonen@hepo.fi. Kursseista tiedotetaan sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #vantaapyöräilee.

Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo) on perustettu vuonna 1981 ajamaan pääkaupunkiseudun pyöräilijöiden etua sekä toimimaan turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräilyn puolesta.

Julkaistu: 6.7.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter