Korson uimahalli

Korson uimahalli

Sporttia kaikille -uintivuoro naisille ja tytöille

Korson uimahallissa järjestetään monikulttuurinen uintivuoro naisille ja tytöille. Lisätietoja uintivuorosta p. 043 8268121

Sporttia kaikille uinnit keväällä 2019 seuraavasti:
10.1.–23.5.2019
torstaisin 14.30–16.00 (uimahallin sisäänpääsymaksu)

Muutoksista ja peruutuksista tiedotetaan erikseen internetsivuilla ja uimahallissa. Pukutiloihin pääsee klo 14.30. Uima-allastilasta on poistuttava viimeistään klo 16.00. Uintivuorolla on kaksi naisvalvojaa. Uintivuorolla noudatetaan uimahallin yleisiä sääntöjä ja ohjeita. Epäselvyyksien välttämiseksi uintivuorolla käyvien tulee tutustua uimahallien sääntöihin ennen vuorolle tuloa.

Tervetuloa!

Uimahalli

  • Uimahallissa on 25 metrin allas, jossa on 4 rataa.

Uintivuoron maksut

Koululaiset

7–16-vuotiaat koululaiset, jotka eivät kykene osallistumaan koulun kautta annettavaan uinninopetukseen luokkansa mukana, saavat syyskauden aikana 5 maksutonta uintikertaa. Muut uintikerrat ovat maksullisia uimahallin hinnaston mukaisesti. Kukin koululainen saa henkilökohtaisen uintikortin, jota vastaan voi käydä uimassa viisi (5) kertaa maksutta (koskee vain Vantaan kaupungin koulujen oppilaita). Mikäli kortti ei ole mukana tai siinä olleet maksuttomat uintikerrat on käytetty, peritään uintivuorosta normaali maksu.

Opiskelijat

Opiskelijat, jotka eivät kykene käyttämään yleisiä uimahalleja uintien suorittamiseen, voivat käyttää Korson uintivuoroa. Toisen asteen oppilaitosten (lukiot ja VARIA) oppilaat voivat käydä maksutta itsenäisesti uimassa koululaisuintilipulla vapaavalintaisten opintojen tai muiden vastaavien tuntien puitteissa. Liikunnanopettaja / kurssin vastaava opettaja tilaa tarvittavan määrän uintilippuja liikuntapalveluista liikunnansuunnittelijalta 09 8392 3784 (koskee vain Vantaan kaupungin kouluissa opiskelevia). Ilman koululaisuintilippua uimahallin sisäänpääsymaksu hinnaston mukaisesti.

Aikuiset

Aikuiset maksavat uimahallin sisäänpääsymaksun hinnaston mukaisesti. Perusteet alennuksiin on esitettävä maksun yhteydessä (esim. eläkelaiskortti tai työvoimatoimiston kortti).

Korson uimahalli

Kisatie 29, 01450 Vantaa

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter