Vantaan kortteliliiga

salibandya
Kuva: Tjeriksson (Wikipedia)

Vantaan kortteliliiga jatkuu syksyllä sählyliigalla. Osallistuminen sarjaan on maksutonta. Kerää oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan!

Sählyn pelipaikkoina toimivat
- Rajakylän tenniskeskus (Latukuja 2)
- Energia-Areena (Rajatorpantie 23)

Sarjakausi alkaa torstaina 3.10. Sarja päättyy joulukuussa. Rajakylän tenniskeskuksessa pelataan torstaisin (klo 19-21.30 välillä) ja Energia-Areenalla maanantaisin (klo 19.30-21.30 välillä).

Sarjoihin ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele mahd. vapaita paikkoja sähköpostilla ossi.koskela@vantaa.fi.

Pelit pelataan pääsääntöisesti klo 19-21.30 välillä. Sarjajärjestelmä muokataan osallistuvien joukkueiden lukumäärän mukaan.

Lajikohtaiset säännöt päivitetään tälle sivulle.

Sählyn korttelisarjaa pilotoidaan ensimmäistä kertaa osana kortteliliigaa. Pelit pelataan 4vs4+maalivahdit kentällisillä. Peliaika peleissä on 1*20min, ja jokainen pelipäivä rakennetaan siten, että lähtökohtaisesti jokainen pelivuorossa oleva joukkue pelaisi kaksi peliä illan aikana.

Alaikäraja toimintaan on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Järjestäjä (Vantaan liikuntapalvelut) ei vakuuta toimintaan osallistuvia, jokainen vastaa itse omasta vakuutusturvastaan ja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan.

Kortteliliigassa pelataan pilke silmäkulmassa

Ajankohtaista

Twitter