Vantaan kortteliliiga

Vantaan kortteliliiga jatkuu elokuussa kahden lajin voimin. Pelejä jatketaan jalkapallossa, ja uutena lajina käynnistetään beach volley. Osallistuminen sarjoihin on maksutonta. Kerää oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan!

Pelipaikkoina toimivat
- Kilterin koulun lähiliikuntapaikan kenttä Myyrmäessä (Iskostie 8)
- Hiekkaharjun liikuntapuiston monitoimiareena (Urheilutie 15)
- Rautkallionpuiston lähiliikuntapaikka Koivukylässä (Vanha Rekolantie, Havukosken nuorisotilan viereinen kenttä)
- Korson liikuntapuiston monitoimiareena (Kisatie 23)
- Länsimäen koulun kenttä (Pallastunturintie 25-27)
- Hakunilan urheilupuiston tekonurmikenttä (Luotikuja 2)
- Kartanonkosken liikuntapuiston monitoimiareena (Tilkuntie)

Sarjakausi alkaa maanantaina 19.8. Sarjat päättyvät syyskuun loppuun mennessä. Pelipäivät pelipaikoittain tarkentuvat myöhemmin. Ilmoittautuminen toimintaan 14.8 mennessä.

Pelit pelataan pääsääntöisesti klo 18-21 välillä otteluohjelman mukaisesti. Sarjajärjestelmä muokataan osallistuneiden joukkueiden lukumäärän mukaan. Lajikohtaiset säännöt liitteenä olevista tiedostoista. Hakunilassa pelit pelataan jo 16.30-18.30.

Beach volley eli biitsi käynnistyy yhdellä sarjalla Kartanonkosken liikuntapuistossa. Sarjaan voi osallistua naisten joukkueet, miesten joukkueet ja sekajoukkueet. Ottelut pelataan neljällä neljää vastaan. Joukkueiden pelaajien kokonaismäärää ei ole rajoitettu.

Jalkapallossa sarjoja on erilaisia
- Korttelisarjat on tarkoitettu naisten joukkueille, miesten joukkueille ja sekajoukkueille. Korttelisarjoja pelataan ympäri Vantaata.
- Naisten sarja on tarkoitettu naisjoukkueille, sarja pelataan Hiekkaharjun liikuntapuistossa.
- Avoin sarja on tarkoitettu jalkapalloa enemmän pelanneille joukkueille. Sarja pelataan Kartanonkosken liikuntapuistossa.

Alaikäraja toimintaan on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Järjestäjä (Vantaan liikuntapalvelut) ei vakuuta toimintaan osallistuvia, jokainen vastaa itse omasta vakuutusturvastaan ja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan.

Kortteliliigassa pelataan pilke silmäkulmassa

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter