Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Kaunialan sairaalan osakekaupan ehdoitta

Tiedote

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on perjantaina 13.5. hyväksynyt Kaunialan sairaalan osakekaupan Vantaan kaupungin ja Attendon välillä ilman rajoituksia tai ehtoja. Omistajanvaihdos tulee toteutumaan 1.6.2022.

Kauniala jatkaa itsenäisenä yhtiönä myös Attendon omistaessa yhtiön osakkeet. Attendo esittäytyy Kaunialassa mahdollisimman pian sen jälkeen, kun omistajavaihdos on toteutunut. Kaupan toteutuminen on iso mahdollisuus Attendolle, toteaa Attendon toimitusjohtaja Virpi Holmqvist. Uusia näkymiä avautuu myös Kaunialaan.
 
– Nyt pääsemme vihdoin keskustelemaan avoimesti Kaunialan ja sen kampuksen kehittämisestä! Odotamme innolla yhteistyön käynnistymistä ja tutustumista toimintatapoihin puolin ja toisin. Tapaamisten ja infotilaisuuden aikataulu täsmentyy lähiaikoina, sanoo Kaunialan toimitusjohtaja Mervi Ahlroth.

Vantaan kaupunki myi Kauniaisissa sijaitsevan sairaalan julkisen tarjouskilpailun kautta. Tavoitteena on ollut löytää ratkaisu, jolla sairaalan toimintaa voidaan tulevaisuudessa kehittää pitkäjänteisestiVantaan kaupunginhallitus hyväksyi esityksen Kaunialan sairaalan myynnistä 28. helmikuuta.

Avainsanat

HallintoTalous