Äänestä nimeä Kivistön uudelle kaupunkikulttuurikeskukselle

Uutinen

Nyt on aika valita nimi Kivistön tulevalle kaupunkikulttuurikeskukselle. Keräsimme keväällä ehdotuksia nimeksi ja hyviä vaihtoehtoja tuli huima määrä, yli 500. Kaupungin työryhmä seuloi joukosta seitsemän kultahippua, joiden joukosta kivistöläiset ja Kivistö-henkiset pääsevät äänestämään mieleisensä nimen uudelle keskukselle.

Nainen pyöräilee Kivistössä.

Valtaosa nimiehdotuksista jatkoi Kivistön mineraaliteemaa, mutta mukana oli myös erilaisia sanaleikkejä ja alueen historiasta ammentavia nimiä.

Seitsemän äänestettävien vaihtoehtojen valintaperusteena olivat sopivuus Vantaan arvoihin ja brändiin sekä Kivistön alueeseen. Lisäksi vaihtoehtoihin valittiin suuhun sopivia nimiehdotuksia, jotka luontevasti tulisivat käyttöön kivistöläisten puheessa. Seulonnassa huomioitiin myös, mikäli sama nimiehdotus oli tullut useilta asukkailta. 

Äänestä nimeä uudelle kaupunkikulttuurikeskukselle täällä 15.8.-11.9. välisenä aikana ja voit voittaa 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin! 

Kivistön kaupunkikulttuurikeskus avautuu kauppakeskus Kiviksen toiseen kerrokseen. Keskukseen rakennetaan inspiroivat tilat kirjastolle, nuorisotilalle, järjestöille, lastenkulttuurille, tapahtumille ja asukastoiminnalle. 

Lue lisää Kivistön kaupunkikulttuurikeskuksesta

Avainsanat

Kivistö