Kortteliliigan korttelikiekko ja pipolätkä starttaavat tammikuussa – ilmoittaudu nyt

Uutinen

Asiasanat

Liikunta ja ulkoilu

Vantaan Kortteliliigassa alkavat tammikuussa korttelikiekko- ja pipolätkäsarjat, jotka jatkuvat helmi-maaliskuun vaihteeseen. Ilmoittaudu 6.1. mennessä.

Kuvassa jääkiekon pelaajia luistelukentällä.

Kuva: Sami Kaalikoski

Vantaan Kortteliliigan kiekkosarjoissa paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti, viimeistään 6.1. mennessä.

Korttelikiekkoa pelataan kaikin jääkiekkosuojavarustein neljä vastaan neljä sekä maalivahdit. Korttelikiekko järjestetään tiistaisin Kartanonkosken liikuntapuiston jääkiekkokaukalossa. Mukaan sarjaan mahtuu kymmenen ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. 

Pipolätkää pelataan puolestaan kolme vastaan kolme ilman maalivahtia pieniin maaleihin. Pakollisia varusteita ovat maila, luistimet ja kypärä.

Pipolätkässä kisataan maanantaisin Hiekkaharjun ja torstaisin Martinlaakson liikuntapuiston jääkiekkokaukalossa. Molempiin pelipaikkoihin mahtuu mukaan kymmenen ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. 

Osallistuminen Kortteliliigan toimintaan on maksutonta. Mukaan molempiin sarjoihin ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat vantaalaiset. Sarjoihin voi ilmoittautua niin joukkueena kuin yksittäisenä pelaajana. Ilmoittaudu mukaan 6.1. mennessä vantaankortteliliiga.fi.

Olet tervetullut Kortteliliigan tapahtumiin myös katsomon puolelle kannustamaan ja nauttimaan rennosta ilmapiiristä. 

Vantaan Kortteliliiga tarjoaa maksuttomia matalan kynnyksen palloilusarjoja, turnauksia ja liikunnallisia haasteita yli 15-vuotiaille ympäri vuoden.

Lisätietoja

Sami Kaalikoski

projektikoordinaattori
sami.kaalikoski@vantaa.fi

Avainsanat

LiikuntaUlkoliikuntaKilpailut