Koulujen sisäilmatiedotteet

Asiasanat

Toimitilat

Tältä sivulta pääset koulujen sisäilmatiedotteisiin.
Jos koulun nimeä ei ole lihavoitu, koulun sivulle ei ole viety yhtään sisäilmatiedotetta.

Lukioiden sisäilmatiedotteet löytyvät täältä.

Useissa oppilaitoksissa toimii kohdekohtainen, ammatillinen sisäilmaryhmä. Sellainen voidaan perustaa kohteeseen, joissa sisäilmaongelmat eivät ole hellittäneet korjauksista huolimatta. Nämä kohteet on merkitty listaan.

Kaipaatko lisätietoa tutkimustuloksista? Kysy lisää osoitteesta sisailma@vantaa.fi

Tutkimusraportit ovat julkisia dokumentteja. Kun niitä julkaistaan verkossa, raportin pitää täyttää erilaiset julkaisuun liittyvät määräykset. Jos raporttia ei ole julkaistu verkossa, voit pyytää sen osoitteesta kirjaamo@vantaa.fi.

Tiedotteissa kerrotaan sisäilmatutkimusten edistymisestä ja tuloksista jo luonnosraportin pohjalta. Tiedotteet tuodaan sivulle jonkin verran viiveellä, jotta varmistetaan, että koulu tai päiväkoti on ehtinyt käsitellä asiaa ennen julkaisua. Uudet sisäilmatutkimusraportit lisätään sivulle, kun niistä saadaan lopulliset, tietosuojamääräysten mukaiset versiot.

Pahoittelemme, että päivitys hieman kestää. Olemme viime vuosina julkaisseet yli 500 sisäilmatiedotetta. Vantaa.fi-sivuston uudistuksessa myös sisäilmatiedotteet viedään yksitellen käsin näille sivuille. Tarvittaessa voit kysyä lisää osoitteesta sisailma@vantaa.fi.

Avainsanat

Sisäilma