Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Käytännöt Vantaa-infon Tikkurilan ja Myyrmäen palvelupisteiden asiakaskoneilla koronaepidemian aikana

Koronaepidemian aikana kannustamme hoitamaan asiat etäpalveluna, esim. puhelimitse. Huomioithan koronaviruksen suojautumisohjeet asioidessasi paikan päällä.

Korona-aikana asiakaskoneet on varattu vain viranomaisasiointiin. Vantaa-infon asiakaskoneilla on huomioitu turvallinen asiointietäisyys, jokaiselle asiakaspäätteelle on varattu oma tila ja osa koneista on tästä syystä pois käytöstä. Tiloissa on käytössä käsidesiä ja ohjeistus käsidesin käyttämiseen. Tietokonepisteitä puhdistetaan säännöllisesti. Pyydämme huomioimaan turvavälit asioidessanne, myös jonottaessa.

Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereesi neuvomaan.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä vantaa.fi-etusivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin.

Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

Tapahtumia taas syyskuussa

Tapahtumat jatkuvat Vantaa-infossa syyskuusta eteenpäin. Tutustu tuleviin tapahtumiin ja näyttelyihin.

Inkun Ideapaja – kädentaitojen aarreaitta

Inkun ideapaja esittäytyy Korson Vantaa-infossa to 3.9. klo 13-15, Tikkurilan Vantaa-infossa to 10.9. klo 15-16.30 ja Myyrmäen Vantaa-infossa to 17.9. 12.30-14.30.

Asioi ensisijaisesti sähköisesti

Pyydämme siirtämään kiireettömien asioiden hoitamisen myöhäisempään ajankohtaan tai hoitamaan asian puhelimitse (09 83911 ma-pe klo 8–15.30), sähköpostilla (vantaa-info@vantaa.fi) tai chatissä.

Asioidessasi Vantaa-infossa:

Pidä 2 m turvaväli. Käytä esillä olevaa käsidesiä. Voit käyttää tietokoneita itsenäisesti. Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereen neuvomaan.

Digituki koronaepidemian aikana

Emme poikkeuksellisesti koronavirustilanteen vuoksi anna lähikontaktin digineuvontaa asiakaskoneilla. Vinkkejä sähköisen asioinnin ja laiteopastusten tukeen löydät täältä.

Seniorineuvonta

NEUVONTA JATKUU TAAS 1.9. Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

NEUVONTA JATKUU TAAS 2.9. Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15.

Kuntalaisen digi-info

NEUVONTA JATKUU 1.9. Opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12.30–15.

Tapahtumat ja neuvonnat tauolla

Koronavirustilanteen Vantaa-infon tapahtumat ja neuvonnat on peruttu toistaiseksi. Myös Vantaa-infon tilojen vuokraaminen on tauolla.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Tilaa tarjolla

Tilanvuokraus tauolla toistaiseksi. Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Ajankohtaista


Twitter