Vantaa-info

Vantaa-infon sisätilat

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä sivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin. Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Eri alojen asiantuntijat ovat tavattavissa päivystysaikoina tai infotilaisuuksissa. Tule kuuntelemaan, oppimaan ja keskustelemaan. Osallistu rohkeasti, tilaisuudet ovat juuri sinua varten!

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

HSL:n vyöhykkeet ja liput uudistuivat

Tutustu liikkumisen uusiin aakkosiin.

Velmu ry:n 40-vuotisnäyttelyn avajaiset

Tarjolla livemusiikin ohella pientä purtavaa Myyrmäen Vantaa-infossa tiistaina 4.6. klo 15-16.

Työnhakuneuvontaa

Luotsi-hanke järjestää työnhaun pop up -neuvontaa Vantaa-infoissa: Myyrmäki to 6.6. klo 13-15 sekä Tikkurila ma 27.5. ja ma 10.6. klo 14-16.

Kesäpelit mobiiliin -työpaja

Työpajassa tutustutaan hauskoihin äly- ja muistipeleihin. Myyrmäen Vantaa-infossa tiistaina 11.6. klo 12-15 ja Tikkurilan Vantaa-infossa torstaina 13.6. klo 12-15.

Kuntalaisen digi-info

Saat opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12–15.

Metsämuistoja -näyttely

Ympäristökeskuksen näyttely esittelee Vantaan metsiin liittyviä muistoja Tikkurilan Vantaa-infossa (Dixi, Ratatie 11, 2. krs) 30.4.–24.5.2019.

Sähköiset palvelut maahanmuuttajille

Hakunilan kansainvälinen yhdistys opastaa maahanmuuttajia sähköisessä asioinnissa Tikkurilan Vantaa-infossa maanantaisin kello 10–13. Neuvonta on tauolla 10.6.–11.8.

vammaispalvelut

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15. Vammaisneuvonta jää tauolle 20.6. alkaen ja jatkuu syksyllä 7.8. alkaen.

Vanhuksen käsi ja auttajan käsi.

Seniorineuvonta

Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16. Seniorineuvonta jää tauolle 13.6. ja jatkuu syksyllä 21.8. alkaen.

Sateisen lasin takana naisen kasvot.

Nuorille ja nuorten vanhemmille

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua nuoruuden pulmatilanteisiin Tikkurilan Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 16-19. Turvatalon päivystyksiä ei ole toukokuu-elokuu välisenä aikana.

Kaksi tietokoneen hiirtä.

Nettiapu

Saat apua verkkoasioinnissa, skannaamisessa ja netin käytössä Myyrmäen ja Tikkurilan Vantaa-infoissa.

Vantaa-infon Dixin toimipisteen sisätilat.

Tilaa tarjolla

Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Koivukylän palvelutori

Koivukylän kirjaston yhteydessä toimivalta palvelutorilta saat saman katon alta monien eri viranomaispalveluiden neuvontaa ja ohjausta.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Mitä kehitetään ja rakennetaan? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter