Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

HSL:n lipunmyynti keskeytetty Vantaa-infoissa

HSL:n matkakorttien lataus sekä kerta- ja vuorokausilippujen myynti käteisellä ja maksukorteilla on toistaiseksi keskeytty kaikissa Vantaa-infoissa. Syynä on koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen asiakaskontaktien yhteydessä.

Lippuja voi ostaa työmatkaseteleillä, maksusitoumuksilla ja laskutuksella. Vantaa-infot noudattavat HSL:n vastaavia lipunmyynnin linjauksia, jotka tehtiin pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän rajoitusten ja suositusten perusteella.

Vantaa-infojen läheisyydessä sijaitsee myös muita mahdollisuuksia hankkia HSL:n lippuja. Voit tarkistaa lähimmän HSL:n myynti- ja palvelupisteen HSL:n myyntipistehausta. HSL suosittelee mobiililippujen ja matkakortin nettilatauksen käyttöä.

Mahdollisen muun HSL:n asioinnin (esim. asiakasryhmän vaihto, asiakkuuden perustaminen) yhteydessä voidaan arvo- ja kausilippuja edelleen myydä.

Käytännöt Vantaa-infossa koronaepidemian aikana

  • Koronaepidemian aikana kannustamme hoitamaan asiat etäpalveluna, esim. puhelimitse.
  • Asioi yksin, kun se on mahdollista. Asiointiaika Vantaa-infossa ja tietokoneilla on 10 minuuttia.
  • Käytä kasvomaskia asioidessasi Vantaa-infossa.
  • Pyydämme huomioimaan turvavälit asioidessa, myös jonottaessa.

Korona-aikana asiakaskoneet on varattu vain lyhyeen viranomaisasiointiin. Vantaa-infon asiakaskoneilla on huomioitu turvallinen asiointietäisyys, jokaiselle asiakaspäätteelle on varattu oma tila ja osa koneista on tästä syystä pois käytöstä. Tiloissa on käytössä käsidesiä. Tietokonepisteitä puhdistetaan säännöllisesti. Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereesi neuvomaan.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä vantaa.fi-etusivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin.

Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!


Golfpallo

Golfliput Tikkurilan Vantaa-infosta

Vantaan kaupungin golfliput Hiekkaharjun, Keimolan ja Nevaksen kentille tulevat myyntiin Tikkurilan Vantaa-infossa ma 10.5. Uusi erä lippuja tulee myyntiin aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Tietokoneet vain viranomaisasiointiin

Vantaa-infoissa voi toistaiseksi alkaen hoitaa vain viranomaisasiointiin liittyvää kopiointia, tulostamista ja skannauksia. Asiointiaika on 10 minuuttia.

HSL:n lipunmyynti keskeytetty

HSL:n matkakorttien lataus sekä kerta- ja vuorokausilippujen myynti on keskeytetty toistaiseksi Vantaa-infoissa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tarkista muut HSL:n myynti- ja palvelupisteet.

Asioi ensisijaisesti sähköisesti

Pyydämme siirtämään kiireettömien asioiden hoitamisen myöhäisempään ajankohtaan tai hoitamaan asian puhelimitse p. 09 83911, sähköpostilla: vantaa-info@vantaa.fi tai chatissä: vantaa.fi/vantaainfo.

Ohjeita turvalliseen asiointiin

Asioi yksin. Käytä kasvomaskia. Pidä 2 metrin turvaväli muihin asiakkaisiin. Käytä esillä olevaa käsidesiä.

Yläviistosta otettu kuva kahdesta henkilöstä tietokoneella

Digituki koronaepidemian aikana

Emme poikkeuksellisesti koronavirustilanteen vuoksi anna lähikontaktin digineuvontaa asiakaskoneilla. Vinkkejä sähköisen asioinnin ja laiteopastusten tukeen löydät Asioi verkossa -sivulta.

Kaksi tuoli Vantaa-infon esiteseinän edessä

Tilaa tarjolla

Tilojen vuokraus on tauolla toistaiseksi. Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Ajankohtaista