Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä sivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin. Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Eri alojen asiantuntijat ovat tavattavissa päivystysaikoina tai infotilaisuuksissa. Tule kuuntelemaan, oppimaan ja keskustelemaan. Osallistu rohkeasti, tilaisuudet ovat juuri sinua varten!

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

Kesäkuvat pilveen -työpaja

Tervetuloa tutustumaan pilvitallennustiloihin Myyrmäen Vantaa-infoon ti 27.8. klo 16-18, Korson Vantaa-infoon ke 28.8. klo 16-18 ja Tikkurilan Vantaa-infoon to 29.8. klo 16-18!

Vantaa-info mukana Alueen päivissä

Kerromme Vantaa-infon digituen ajankohtaisista tuulista kaupungin sinisellä teltalla Myyrmäessä torstaina 29.8. klo 17-20 ja Ylästössä lauantaina 31.8. klo 10-14!

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

Tikkurilan Vantaa-infon vammaisneuvonnat on peruttu 21.8. ja 28.8. Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15.

Turvallisen netin käytön info

Aiheena sähköpostiohjelmien käyttö. Myyrmäen Vantaa-infossa torstaina 5.9. klo 13-14.30 ja Tikkurilan Vantaa-infossa keskiviikkona 2.10. klo 13-14.

Maankäytön asiakaspalvelu

10.6. jälkeen Maankäytön asiakaspalvelu palvelee ma–pe klo 8.15-15 Tikkurilan Vantaa-infossa.

Kirjaamon asiakaspalvelu

Kaupungin Kirjaamon asiakaspalvelu palvelee 10.6. alkaen Tikkurilan Vantaa-infossa.

Kuntalaisen digi-info

Saat opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12–15.

Sähköiset palvelut maahanmuuttajille

Hakunilan kansainvälinen yhdistys opastaa maahanmuuttajia sähköisessä asioinnissa Tikkurilan Vantaa-infossa maanantaisin kello 10–13.

Tikkurilan aseman graffiti talvella kuvaaja Sakari Manninen

Kaipaatko tukea tai ihan vain juttuseuraa?

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua kaikenikäisten pulmatilanteisiin Tikkurilan Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 16-19. Turvatalon päivystyksiä ei ole toukokuu-elokuu välisenä aikana.

Pariskunta istuu puistossa koirien kanssa

Seniorineuvonta

Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16. Seniorineuvonta jää tauolle 13.6. ja jatkuu syksyllä 21.8. alkaen.

Vantaa-infon Dixin toimipisteen sisätilat.

Tilaa tarjolla

Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Koivukylän palvelutori

Koivukylän kirjaston yhteydessä toimivalta palvelutorilta saat saman katon alta monien eri viranomaispalveluiden neuvontaa ja ohjausta.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Mitä kehitetään ja rakennetaan? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter