Vantaa-info

Vantaa-infon sisätilat

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä sivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin. Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Eri alojen asiantuntijat ovat tavattavissa päivystysaikoina tai infotilaisuuksissa. Tule kuuntelemaan, oppimaan ja keskustelemaan. Osallistu rohkeasti, tilaisuudet ovat juuri sinua varten!

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

HSL:n vyöhykeuudistus alkaa 27.4.

HSL:n liput ja vyöhykkeet uudistuvat.

Passi -tietoisku

Mikä on passi, miten haet ja mihin tarvitset? Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen edustajat kertovat Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaina 26.3. klo 13-14.

Näyttelyn avajaiset Myyrmäen Vantaa-infossa

Tervetuloa Backaksen kartanoon! -näyttelyn avajaisissa tarjolla maistiaispaloja kartanon nykypäivästä - ja ravintolasta. Myyrmäen Vantaa-infossa tiistaina 9.4. klo 15-18.

Askarruttavatko mielenterveysasiat?

Kysy Mielenterveyden keskusliitto ry:n edustajalta mielenterveydestä, kuntoutuskursseista, palveluista ja kuntoutujien tuista Tikkurilan Vantaa-infossa perjantaina 12.4. klo 10-14.

Työnhakuneuvontaa

Luotsi-hanke järjestää työnhaun pop up -neuvontaa. Seuraavat päivystykset: Tikkurilan Vantaa-infossa ma 15.4. ja ma 6.5. klo 14-16 sekä Myyrmäen Vantaa-infossa to 4.4. ja to 18.4. klo 13-15 .

Kuntalaisen digi-info

Saat opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12–15.

Hukaton Vantaa -näyttely

Hukattoman Vantaan ideana on vähentää ruokahävikkiä, kehittää hävikkiruoan jakoa ja työllistää pitkäaikaistyöttömiä. Näyttely esillä Myyrmäen Vantaa-infossa 11.3–28.3.

Sähköiset palvelut maahanmuuttajille

Hakunilan kansainvälinen yhdistys opastaa maahanmuuttajia sähköisessä asioinnissa Tikkurilan Vantaa-infossa maanantaisin kello 10–13.

vammaispalvelut

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15.

Vanhuksen käsi ja auttajan käsi.

Seniorineuvonta

Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Sateisen lasin takana naisen kasvot.

Nuorille ja nuorten vanhemmille

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua nuoruuden pulmatilanteisiin Tikkurilan Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 16-19.

Kaksi tietokoneen hiirtä.

Nettiapu

Saat apua verkkoasioinnissa, skannaamisessa ja netin käytössä Myyrmäen ja Tikkurilan Vantaa-infoissa.

Vantaa-infon Dixin toimipisteen sisätilat.

Tilaa tarjolla

Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Koivukylän palvelutori

Koivukylän kirjaston yhteydessä toimivalta palvelutorilta saat saman katon alta monien eri viranomaispalveluiden neuvontaa ja ohjausta.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Mitä kehitetään ja rakennetaan? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Ajankohtaista

Twitter