Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä sivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin.
Huom! HSL:n matkakorttien kauden muunto arvoksi -hyvitystoiminto keskeytetään ti 17.3. alkaen toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Eri alojen asiantuntijat ovat tavattavissa päivystysaikoina tai infotilaisuuksissa. Tule kuuntelemaan, oppimaan ja keskustelemaan. Osallistu rohkeasti, tilaisuudet ovat juuri sinua varten!

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

Poikkeusaukioloajat

Korson Vantaa-info suljettu toistaiseksi. Tikkurilan Vantaa-info palvelee lyhennetyin aukioloajoin 23.3. alkaen: ma-ke 8.15–16, to 12–17, pe klo 8.15–16.

Vantaa-infossa asiointi

Pyydämme siirtämään kiireettömien asioiden hoitamisen myöhäisempään ajankohtaan tai hoitamaan asian puhelimitse, sähköpostilla tai chatissä.

Korona-info

Lue kaupungin ajantasainen korona-info täältä. Tiistaista 21.4. alkaen Vantaa.fi etusivulla palvelee chat koronaan liittyvissä kysymykssä arkisin klo 9-15.

Digineuvonta asiakastilassa

Emme poikkeuksellisesti koronavirustilanteen vuoksi anna lähikontaktin digineuvontaa asiakaskoneilla. Voit kuitenkin asioida itsenäisesti. Kiitos ymmärtäväisyydestäsi!

HSL tiedottaa

HSL on keskeyttänyt kausilippujen muuttamisen arvoksi 17.3. alkaen HSL:n ja kuntien palvelupisteessä.

Tapahtumat ja neuvonnat tauolla

Koronavirustilanteen Vantaa-infon tapahtumat ja neuvonnat on peruttu toistaiseksi. Myös Vantaa-infon tilojen vuokraaminen on tauolla.

Skomarsin torppa

Kategorisesti kaikki Skomarsin torpan käyttövuorot keskeytetään määräajaksi hallituksen suosituksen mukaan 13.5. asti.

Hetki keskustelulle

Peruttu toistaiseksi. Tule kysymään ja keskustelemaan seurakunnan työntekijän kanssa Tikkurilan Vantaa-infoon seuraavina tiistaipäivinä klo 12.00–14.00: 3.3., 17.3., 7.4., 21.4., 5.5.2020.

Kaipaatko tukea tai ihan vain juttuseuraa?

Toiminta tauolla toistaiseksi. Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua kaikenikäisten pulmatilanteisiin Myyrmäen Vantaa-infossa maanantaisin klo 15.30-17 ja Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 16-19.

Seniorineuvonta

Peruttu toistaiseksi. Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Kansalaisen digitaidot -opastus

Peruttu toistaiseksi. Askarruttaako älylaite, sähköposti tai vaikkapa verkkoasiointi? Opastusta Tikkurilan Vantaa-infossa perjantaisin klo 13–15.30 7.1.-29.5.2020.

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

Peruttu toistaiseksi. Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15.

Kuntalaisen digi-info

Tauolla toistaiseksi. Opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12.30–15.

Poliisi tiedottaa

Rikosilmoitusten vastaanotto ja löytötavaratoimipiste ovat muuttaneet ja sijaitsevat osoitteessa Rahtitie 1, A-rappu. Toimipiste on avoinna arkisin klo 8-16.15. Lue lisää.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Tilaa tarjolla

Tilanvuokraus tauolla toistaiseksi. Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Ajankohtaista

Twitter