Työpajaohjaaja tarkastaa lampunvarjostinta puutyöpajalla

Valmennustalot

Haluatko päivittää taitojasi ja samalla etsiä jatkopolkua kohti työelämää tai opiskelua? Tämä on mahdollista kolmessa valmennustalossa Vantaalla: Luxissa Tikkurilassa, Koutsissa Tuupakassa sekä Reelissä Koivukylässä.

Tarjoamme työttömille vantaalaisille työnhakijoille kuntouttavan työtoiminnan ja/tai työkokeilun palvelua eri työpajoilla keittiöalan, tekstiilitöiden, puu-, pakkaus- ja kokoonpanotöiden, remonttialan, puhtauspalveluiden, pesulatoiminnan, tietotekniikan tai kuljetusalan tehtävien parissa.

Kuntouttavan työtoiminnan tai työkokeilun tueksi saat valmennustaloilla yksilöllistä ura- ja työnhakuvalmennusta, neuvoja työ- ja koulutuspaikan etsimiseen, suomen kielen opetusta, atk-koulutusta sekä mahdollisuuden suorittaa osaamistodistuksia perus- ja ammattitutkinnon osista sekä korttikoulutuksia. Osana kuntouttavaa työtoimintaa tarjoamme myös henkilökohtaista sosiaaliohjausta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, tai kysy valmennustalojen tarjonnasta Ohjaamon tai TYPin virkailijaltasi.

Valmennustalojen työpajat

  • Keittiössä pääset tekemään päivittäiset lounas- ja kahvitarjoilut valmennustalon asiakkaille ja henkilökunnalle, opit ruoan esillelaittoa, raaka-ainetuntemusta, salityöskentelyä ja asiakaspalvelua (Koutsi, Luxi, Reeli)
  • Logistiikassa pääset hoitamaan valmennustalojen välisiä sekä kaupungin eri toimijoiden tilaamia pyykki-, kaluste- ja muuttokuljetuksia. Opit varastoalan tehtäviä, kuten hyllyttämistä, trukin käyttöä sekä erilaisia inventointiin ja varaston kunnossapitoon liittyviä töitä (Reeli)
  • Pesulassa opit monipuolisesti pesula-alan ja tekstiilihuollon eri työtehtäviä. Pesulassa pestään pääasiassa Vantaan kaupungin päiväkotien sekä Vantaan toimialojen pyykkiä (Reeli)
  • Puhtauspalveluissa pääset tekemään perus- ja ylläpitosiivoukset valmennustaloissa sekä muissa kaupungin sopimuskohteissa (Koutsi, Luxi, Reeli)
  • Puutyö- ja kalustekunnostuksessa voit valmistaa puutuotteita ja kunnostaa esimerkiksi koulujen ja päiväkotien kalusteita (Koutsi)
  • Remonttipajassa tehdään pintaremontteja Vantaan kaupungille ja sen osakeyhtiölle sekä yhteistyökumppaneiden remonttikohteille. Pääset maalaamaan porraskäytäviä, ulko-ovia, toimistoja sekä tekemään levytystöitä ja lattian pinnoituksia (Reeli)
  • Tekstiili- ja kädentaitojen pajassa pääset valmistamaan sisustus- ja korjausompelutöitä ja opit käyttämään monipuolisesti kierrätysmateriaaleja. Sinulla on mahdollisuus tehdä tilkkutöitä, kirjontaa, verhoja, tyynyjä ja sauna- ja keittiötekstiilejä sekä tuolien verhoilutöitä (Koutsi)
  • Tietotekniikkapaja Opastimessa opit käyttämään Microsoft Office -toimisto-ohjelmia, hallitsemaan sähköisen asioinnin ja opit tekemään hyvän CV:n ja työhakemuksen (Koutsi, Luxi)
  • Kädentaitopajassa pääset tekemään erilaisia pakkaus- ja kokoonpanotöitä alihankintana yrityksille. Voit myös kutoa, ommella, maalata, virkata sekä tehdä kierrätysmateriaaleista koristeita ja kortteja (Luxi)
  • Uusioverstaassa pääset noutamaan elektroniikkalaitteita kaupungin toimipisteistä. Opit sähkö- ja elektroniikkalaiteromun purkamista, lajittelua ja kierrätystä (Reeli)

Valmennustalo Luxin tilojen varaaminen

Valmennustalo Luxin opetustiloja tiloja voi varata ulkopuoliseen käyttöön, mikäli niitä jää käyttämättä oman perustoiminnan lisäksi. Ulkopuolisen käytön edellytyksenä on, että toiminta liittyy työllisyyspalveluiden toimintaan tai työllisyyden ja koulutuksen edistämiseen Vantaalla ja arvonlisäverolaki huomioiden tiloja käytetään kunnan palautukseen oikeuttavaan toimintaan tai tilan ulkopuolisen varaajan on oltava liiketoiminnastaan arvonlisäverovelvollinen. Tilojen varaajan on noudatettava kulloinkin voimassaolevia käyttömaksuja ja -ehtoja. Tilat ovat varattavissa ma–pe klo 8–16.

Megarekry 2018

Ajankohtaista


Twitter