Tapahtumien Vantaa

Tervetuloa Vantaan tapahtumiin ympäri vuoden. Useista erilaisista tapahtumista löytyy suosikkeja niin kulttuurin, urheilun kuin musiikin ystäville.

Vantaan tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset menovinkit ja tietenkin tulevat tapahtumat. Tapahtumien tunnelmiin pääset myös katsomalla videoita tapahtumista Vantaa-kanavalta. Facebookissa Vantaan kaupungin sivuilla jaamme ahkerasti tietoa eri tapahtumista ja siellä voit näppärästi myös seurata itse Vantaan kaupungin eri tapahtumia. Vantaan kaupungin Instagramista löydät ajankohtaisimmat menovinkit feedistä sekä story-osiosta. Muista seurata!

Osallistu kisaan Instagramissa jakamalla kuvia #TapahtumienVantaa

Kuvakisa on taas käynnissä! Vantaalla on paljon erilaisia kesätapahtumia, maksullisia ja maksuttomia. Osallistu kisaan, samalla kun vierailet tapahtumissa ja jaat kuvia Instagramissa. Tägää kuvat tunnuksella #TapahtumienVantaa ja voit voittaa mm. pääsylippuja eri tapahtumiin ja esityksiin. Palkintoja jaetaan kuvia tägänneiden läpi kesän ja kilpailuun voi osallistua niin usealla kuvalla, kuin haluaa. Osallistumisaika 15.5.-23.8.2019.

Palkinnot kisaan tarjoaa: Ilmailumuseo, Heureka, Vantaa-seura, Teatteri Vantaa, Tikkurilan Teatteri, Tanssiteatteri Raatikko, Original Sokos Hotel Vantaa, Kulttuuritalo Martinus ja Vantaan kaupunki.

Säännöt

Katso menovinkit Vantaan tapahtumakalenterista

Vantaa on tapahtumien kaupunki. Tapahtumakalenterista löydät konsertteja, urheilua ja monta muuta kivaa tapahtumaa.

Osallistu kuvakisaan #TapahtumienVantaa

Tapahtumien Vantaa

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter