Tapahtumien Vantaa

Tervetuloa Vantaan tapahtumiin ympäri vuoden. Useista erilaisista tapahtumista löytyy suosikkeja niin kulttuurin, urheilun kuin musiikin ystäville.

Vantaan tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset menovinkit ja tietenkin tulevat tapahtumat. Tapahtumien tunnelmiin pääset myös katsomalla videoita tapahtumista Vantaa-kanavalta. Facebookissa Vantaan kaupungin sivuilla jaamme ahkerasti tietoa eri tapahtumista ja siellä voit näppärästi myös seurata itse Vantaan kaupungin eri tapahtumia. Vantaan kaupungin Instagramista löydät ajankohtaisimmat menovinkit feedistä sekä story-osiosta. Muista seurata!

Osallistu kisaan Instagramissa jakamalla kuva #TapahtumienVantaa

Kuvakisa on taas käynnissä! Jaa kuvia Instagramissa Vantaan tapahtumista tunnuksella #TapahtumienVantaa ja osallistu arvontoihin, joissa voit voittaa mm. pääsylippuja eri tapahtumiin ja esityksiin. Palkintoja arvotaan läpi kesän ja kilpailuun voi osallistua useammallakin kuvalla. Osallistua voi Instagramissa 15.5.-23.8.2019.

Palkinnot kisaan tarjoaa: Ilmailumuseo, Heureka, Vantaa-seura, Teatteri Vantaa, Tikkurilan Teatteri, Tanssiteatteri Raatikko, Original Sokos Hotel Vantaa ja Vantaan kaupunki.

Säännöt

Kesätapahtumia Vantaalla 2019

15.5. Vantaan päivä

18.5. Sun Festival & Vantaan Mahdollisuuksien tori

18.5. Kestävyyskierros: Extreme Run

2.6. Louhela Jam

15.6. Valtakunnallinen Retkeilyajo

15.–16.6. Kestävyyskierros: Vantaa Triathlon

27.–30.6. Jalkapallon Vantaa Cup

4.–7.7. SM-viikko

21.7. Kestävyyskierros: Vuelta Vantaa

11.–13.7. Tikkurila Festivaali

5.–11.8. BRQ Vantaa Festival

10.8. Helsingan keskiaikapäivä

23.–25.8. Agilityn SM-kisat

29.8. Myyrmäen taiteiden yö – Why So Myrtsi V

Vantaalla tapahtuu juuri nytRSS

Tapahtumien Vantaa

Tapahtumien Vantaa

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter