Tervetuloa Nettineuvolaan!

Tiedote 5.4.2019

Uuden Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönoton ja kesäajan supistetun toiminnan vuoksi neuvoloissa on 6.5.-11.8.2019 tarjolla asiakasaikoja normaalia vähemmän.
Etusijalla ovat raskaana olevat, vauvat, sekä kiireelliset tapaukset. Synnytyksen jälkeiset käynnit toteutetaan vastaanottokäynteinä neuvoloissa. Leikki-ikäisten tarkastukset voivat viivästyä. Neuvoloissa ei tällöin pidetä myöskään perhevalmennuksia, eikä ryhmäneuvolavastaanottoja.
Avoneuvolat ovat avoinna normaalisti. Asiakkaat voivat hakeutua mihin tahansa avoneuvolaan.

Äiti ja vauva neuvolassa

Vantaan kaupungin Nettineuvola tarjoaa tietoa lapsen odotuksesta, kasvusta vanhemmuuteen, parisuhteesta ja lapsen kasvusta ja kehityksestä.

Äitiys- ja lastenneuvoloiden yhteys- ja muut tiedot löydät neuvoloiden sivuilta.

Laaja terveystarkastus

Molemmat vanhemmat ovat aina tervetulleita neuvolaan, mutta erityisesti kutsumme molemmat vanhemmat laajoihin terveystarkastuksiin keskiraskaudessa, vauvan ollessa 3-4 kuukauden ikäinen sekä lapsen ollessa 1,5 ja 4 vuoden ikäinen.

Ennen laajaa terveystarkastusta, täytä ja tulosta tarkastukseen kuuluvat lomakkeet kotona ja pohdi niiden sisältöä. Ota lomakkeet mukaan neuvolan vastaanotolle.

Sähköinen ajanvaraus

Ohjeita:

  • Ota esiin verkkopankkitunnukset tai poliisilta saatava maksullinen sähköinen henkilökortti ja kortinlukija.
  • Kirjaudu verkkopankin tai sähköisen henkilökortin tunnuksilla verkkopalveluun. Seuraa ohjeita tunnistautumisesta.
  • Jos haluat ajanvarauksesta tekstiviestimuistutuksen, rastita kyseinen kohta verkkopalvelussa. Samalla annat suostumuksen tekstiviestin lähettämiseen.
  • Varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jatkossakin.

Ajankohtaista

RSS

Twitter