Tervetuloa Nettineuvolaan!

Äiti ja vauva neuvolassa

Vantaan kaupungin Nettineuvola tarjoaa tietoa lapsen odotuksesta, kasvusta vanhemmuuteen, parisuhteesta ja lapsen kasvusta ja kehityksestä.

Äitiys- ja lastenneuvoloiden yhteys- ja muut tiedot löydät neuvoloiden sivuilta.

Tiedote neuvolan asiakkaille 16.10.2018

Uuden potilastietojärjestelmän käyttöönotto on siirtynyt. Tästä johtuen toimintamme on normaalia ainakin tammikuun 2019 loppuun saakka.

Ikäkausitarkastuksiin voi varata normaalisti aikoja myös leikki-ikäisille lapsille sähköisesti tai puhelimitse neuvolan keskitetystä puhelinpalvelusta numerosta 09 83925900.

Kaikissa neuvoloissa toimii kerran viikossa avoneuvolan vastaanotto. Uuden potilastietojärjestelmän käyttöönoton siirtymisen vuoksi on avoneuvoloidenkin suhteen palattu normaaleihin vastaanottoaikoihin.

Influenssarokotteet ovat saapuneet neuvoloihin. Rokotteita saa normaalin vastaanottokäynnin yhteydessä, avoneuvolassa sekä erillisinä rokotusaikoina.

Laaja terveystarkastus

Molemmat vanhemmat ovat aina tervetulleita neuvolaan, mutta erityisesti kutsumme molemmat vanhemmat laajoihin terveystarkastuksiin keskiraskaudessa, vauvan ollessa 3-4 kuukauden ikäinen sekä lapsen ollessa 1,5 ja 4 vuoden ikäinen.

Ennen laajaa terveystarkastusta, täytä ja tulosta tarkastukseen kuuluvat lomakkeet kotona ja pohdi niiden sisältöä. Ota lomakkeet mukaan neuvolan vastaanotolle.

Sähköinen ajanvaraus

Ohjeita:

  • Ota esiin verkkopankkitunnukset tai poliisilta saatava maksullinen sähköinen henkilökortti ja kortinlukija.
  • Kirjaudu verkkopankin tai sähköisen henkilökortin tunnuksilla verkkopalveluun. Seuraa ohjeita tunnistautumisesta.
  • Jos haluat ajanvarauksesta tekstiviestimuistutuksen, rastita kyseinen kohta verkkopalvelussa. Samalla annat suostumuksen tekstiviestin lähettämiseen.
  • Varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jatkossakin.

Ajankohtaista

RSS

Twitter