Hammashoito

Lapsi hammaslääkärissä

Tiedote 2.10.2018

Hammashoidon ajanvarauksessa on valitettavasti ruuhkautunut tilanne. Kiireettömissä asioissa jätettyihin takaisinsoittoihin vastaaminen saattaa siirtyä seuraavalle arkipäivälle. Myös sähköisen hoidon tarpeen arvioinnin kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin vastaaminen saattaa siirtyä seuraavalle arkipäivälle. Sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta ei voi tällä hetkellä varata uusia aikoja. Ajan peruuttaminen onnistuu. Pahoittelemme tilannetta.

Ajankohtaista

Kiireellinen hoito keskitetään Tikkurilaan

Suun terveydenhuollon kiireellisen hoidon vastaanotto keskitetään Tikkurilan terveysaseman hammashoitolaan 13.8.2018 alkaen. Lue lisää.

Hammashoitoon pääsee hoidon tarpeen mukaan

Vaikutat itse suusi terveyteen joka päivä omilla valinnoillasi. Terveellisillä elämäntavoilla ja hyvällä suuhygienialla on suuri vaikutus hampaiden ja suun hyvinvointiin. Katso tästä vinkit, joilla pidät suusi terveenä!

Kiinnostaako sinua työ suun terveydenhuollossa?

Tutustu Vantaaseen työnantajana ja lue työntekijöidemme kokemuksista. Voit myös katsoa suoraan tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Yksityiset hammaslääkärit

Voit käyttää myös yksityisiä hammashoidon palveluja, joista saa Kela-korvauksen. Vantaan kaupunki ei osallistu yksityisen hammashoidon kuluihin.

Katso hammashoitotietosi Omakannasta

Omakanta-palvelussa näet 23.8.2017 alkaen tallennetut, hammashoitoon liittyvät tietosi.

Kanta-palveluiden avulla terveydenhuollon henkilökunta näkee tietosi hoitopaikasta riippumatta, jos annat suostumuksen tietojen luovuttamiseen.

Hoitopaikan valinta

Voit valita, haluatko suun terveydenhuollon palveluita Länsi-Vantaan, Keski-Vantaan vai Pohjois-Vantaan palvelualueelta. Lähtökohtaisesti palvelualue määräytyy kotiosoittesi perusteella.

Nopeuta asiointiasi!

Täytä esitietokaavake ja tulosta se mukaasi hammashoitolaan.

Hammashoitolat Vantaalla

Katso esteettömyys-tiedot valitsemalla hoitola ja avaamalla tiedot kohdasta "Näytä Palvelukartalla".

Ajankohtaista

Instagram

Twitter