Hammashoito

Hammaslääkärit hymyilevät

Muutoksia ja ruuhkaa toiminnassa

Kiireelliset asiat

Soita p. 09 8393 5300 ma-to klo 7.30-15.00 ja pe klo 7.30-14.00.

Aikojen peruutukset tekstiviestillä numeroon 050 302 6485. Kirjoita viestiin nimi, syntymäaika ja peruttavan ajan ajankohta.

Kiireettömät asiat

Soita p. 09 8393 5300.

Jos jätät takaisinsoittopyynnön, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Aikojen peruutukset tekstiviestillä numeroon 050 302 6485. Kirjoita viestiin nimi, syntymäaika ja peruttavan ajan ajankohta.

Otimme käyttöön uuden potilastietojärjestelmän 16.11.2019

Entinen sähköinen ajanvarausjärjestelmämme on poistunut käytöstä. Uuden potilastietojärjestelmän käyttöönoton myötä sähköinen asiointi on siirtynyt 16.11. uuteen sähköiseen www.maisa.fi-palveluun.

Tekstiviestimuistutukset ja tekstiviestipalvelu eivät toimi kattavasti potilastietojärjestelmän vaihdosta johtuen ennen kuin olet asioinut käyttöönoton jälkeen ensimmäistä kertaa palveluissamme ja myöntänyt luvan tekstiviestien lähettämiseen sähköisessä Maisa-palvelussa.

  • Muistaa päivittää omat yhteystiedot, puhelinnumero ja lupa tekstiviestien lähettämiseen www.maisa.fi kautta.

Hammashoitoon pääsee hoidon tarpeen mukaan

Vaikutat itse suusi terveyteen joka päivä omilla valinnoillasi. Terveellisillä elämäntavoilla ja hyvällä suuhygienialla on suuri vaikutus hampaiden ja suun hyvinvointiin. Katso tästä vinkit, joilla pidät suusi terveenä!

Kiinnostaako sinua työ suun terveydenhuollossa?

Tutustu Vantaaseen työnantajana ja lue työntekijöidemme kokemuksista. Voit myös katsoa suoraan tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Hammashoitolat Vantaalla

Katso esteettömyys-tiedot valitsemalla hoitola ja avaamalla tiedot kohdasta "Näytä Palvelukartalla".

Ajankohtaista

Twitter