Hammashoito

Hammaslääkärit hymyilevät

Ajankohtaista

Ajanvarauksessa pitää kiirettä

Ajanvarauksemme on ruuhkautunut. Jättäessäsi takaisinsoittopyynnön puhelinpalvelussamme p. 09 8393 5300 soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa. Myös nettipalvelussa sähköisen hoidon tarpeen arvioinnin kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin vastaaminen saattaa viivästyä. Sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta ei voi tällä hetkellä varata uusia aikoja, mutta ajan peruuttaminen onnistuu. Pahoittelemme tilannetta.

Ilta- ja viikonloppupäivystys Haartmanin sairaalassa

Suu- ja hammassairauksien ilta-, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys on muuttanut 15.4.2019 takaisin Haartmanin sairaalaan Kirurgisen sairaalan väistötiloista. Osoite: Haartmaninkatu 4, Helsinki, rakennus 12.

Katso ohjeet päivystykseen hakeutumisesta.

Kiireellinen hoito Tikkurilassa

Suun terveydenhuollon kiireellisen hoidon vastaanotto palvelee Tikkurilan terveysaseman hammashoitolassa 13.8.2018 alkaen. Lue lisää.

Hammashoitoon pääsee hoidon tarpeen mukaan

Vaikutat itse suusi terveyteen joka päivä omilla valinnoillasi. Terveellisillä elämäntavoilla ja hyvällä suuhygienialla on suuri vaikutus hampaiden ja suun hyvinvointiin. Katso tästä vinkit, joilla pidät suusi terveenä!

Kiinnostaako sinua työ suun terveydenhuollossa?

Tutustu Vantaaseen työnantajana ja lue työntekijöidemme kokemuksista. Voit myös katsoa suoraan tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Yksityiset hammaslääkärit

Voit käyttää myös yksityisiä hammashoidon palveluja, joista saa Kela-korvauksen. Vantaan kaupunki ei osallistu yksityisen hammashoidon kuluihin.

Katso hammashoitotietosi Omakannasta

Omakanta-palvelussa näet 23.8.2017 alkaen tallennetut, hammashoitoon liittyvät tietosi.

Kanta-palveluiden avulla terveydenhuollon henkilökunta näkee tietosi hoitopaikasta riippumatta, jos annat suostumuksen tietojen luovuttamiseen.

Hoitopaikan valinta

Voit valita, haluatko suun terveydenhuollon palveluita Länsi-Vantaan, Keski-Vantaan vai Pohjois-Vantaan palvelualueelta. Lähtökohtaisesti palvelualue määräytyy kotiosoittesi perusteella.

Nopeuta asiointiasi!

Täytä esitietokaavake ja tulosta se mukaasi hammashoitolaan.

Toisen puolesta asioidessa tarvitset henkilön suostumuksen.

Hammashoitolat Vantaalla

Katso esteettömyys-tiedot valitsemalla hoitola ja avaamalla tiedot kohdasta "Näytä Palvelukartalla".