Hakunilan urheilupuisto

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi Vantaan kaupungin kaikki liikuntapaikat suljetaan sekä ohjatun liikunnan ryhmät perutaan 17.3.-13.4. välillä. Kaikki sisäliikuntapaikat ovat tällä välillä kiinni ja käyttövuorot on peruttu kaikkien liikuntapaikkojen osalta.

Tervetuloa Hakunilan urheilupuistoon! Puisto tarjoaa mahdollisuuden aktiiviseen liikkumiseen useiden lajien parissa tai vaihtoehtoisesti tilaisuuden rauhoittua luonnosta nauttien. Hakunila toimii paikkana monille isoille urheilutapahtumille. Puistossa on järjestetty muun muassa useat hiihdon SM-kilpailut, Ironman-kilpailut ja uintikilpailuja.

Jalkapallokentät ja talvisin pystytettävä ylipainehalli palvelevat jalkapallon harrastajia ympäri vuoden. Lisäksi Hakunilasta löytyvät uimahalli ja kuntosali, yleisurheilukenttä (talvisin hiihtostadion), hiihtoladut ja kuntoilupolut, Sotungin koulun valaistu kenttä, hiekkakenttä (talvisin luistelualue) sekä huoltorakennus puku- ja pesutiloineen.

Urheilupuiston alueella on myös lähiliikuntapaikka, joka käsittää kaksi vapaanurmialuetta (toinen talvisin vanhana hiihtostadionina), koripallo- ja tenniskentän, skeittipaikan sekä ulkokuntoilulaitteita.

Hakunilan kentät ovat seurojen aktiivisessa käytössä, mutta mikäli liikuntapaikoilla on vapaata, ovat ne kaikille avoinna. Varaustilannetta pääsee tarkastamaan Timmistä.

Ajankohtaista

Twitter