Kivistö

Avoimet päiväkodit ja asukaspuistot ovat tällä hetkellä suljettuina

Avoimet päiväkodit ja asukaspuistot ovat jälleen avoinna 3.8.2020 ja kerhotoiminta käynnistyy 13.8.2020.

Lisää tietoa koronaviruksesta löytyy vantaa.fi/korona sekä säännöllisesti päivittyvästä uutisesta: Vantaalla on ryhdytty poikkeustoimiin koronaviruksen torjumiseksi.

Avoin päiväkoti Auringonkukka

Avoin päiväkoti Auringonkukka toimii Kivistön kasvavalla alueella Aurinkokiven palvelurakennuksessa. Auringonkukassa on vantaalaisille pikkulapsiperheille tarjolla monenlaista lapsille sopivaa toimintaa.

Vuorovaikutuksesta ja yhteistoiminnasta samassa elämäntilanteessa olevien kanssa saavat sekä lapset että aikuiset iloa arkipäiviinsä. Avoimeen päiväkotiin ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset huoltajan seurassa ja valvonnassa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Aukioloaikojen puitteissa on mahdollista tulla ja lähteä oman aikataulun mukaan. Tilassa on hyvin varusteltu keittiö ruokailuhetkien järjestämistä varten.

Tiistai- ja torstai-iltapäivisin Auringonkukassa kokoontuu Esikoisten kerho, joka on ensimmäisen lapsen saaneiden perheiden vertaisryhmä. Kerhoon ovat tervetulleita esikoisvauvojen lisäksi molemmat vanhemmat. Myös isovanhemmat, muut sukulaiset tai ystävät ovat tervetulleita mukaan joko kerhossa käymisen alkuvaiheessa tukihenkilöinä tai myöhemmin muuten vaan kiinnostuneina vierailijoina. Neuvolan terveydenhoitajat esittelevät usein esikoisten kerhon toiminnan tuoreille vanhemmille sekä saattelevat heidät tutustumaan toimintaan ja tiloihin. Voit myös itse puhelimitse sopia tutustumiskäynnin itsellesi sopivaan ajankohtaan avoimen päiväkodin työntekijän kanssa!

Aurinkokiven palvelurakennuksen tiloja voivat yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset vuokrata arki-iltaisin ja viikonloppuisin.
Lisätietoja mahdollisuudesta vuokrata Aurinkokiven tai muiden kaupungin kiinteistöjen tiloja saat Timmi-tilavarausjärjestelmästä.

Avoin päiväkoti Auringonkukka aukioloajat toimintavuonna 2019-2020

  • Ma 9-16
  • Ti 9-15.30 / suljettu klo 12-13 välisen ajan
  • Ke 9-16 / suljettu klo 12-13 välisen ajan
  • To 9-15.30 / suljettu klo 12-13 välisen ajan
  • Pe 9-13

Avoimen päiväkodin Auringonkukan viikko-ohjelma 2020-2021

Auringonkukan toiminnan kuvaus 2018-2019

Aurinkokiven päiväkoti/Avoin päiväkoti Auringonkukka

Aurinkokivenkuja 1, 01760 Vantaa
P. 043-825 69 52
avoinpk.auringonkukka@vantaa.fi

Facebook

Lisätietoa yksikön omilta nettisivuilta.

Ajankohtaista


Twitter