Tikkurila

Avoimet päiväkodit toimivat ulkotiloissa

3.5.2021 alkaen avoimet päiväkodit, avoimet kohtaamispaikat ja asukaspuistot toimivat ulkotiloissa.

Asukaspuistossa ulkotoimintaa järjestetään päivittäin ja avointen päiväkotien yhteydessä ulkotoimintaa järjestetään vähintään kerran viikossa. Toimipisteiden sisätilat pysyvät suljettuina 31.5.2021 asti.

Myös ulkotiloissa on muistettava turvavälit, käsihygienia ja yskimisohjeet. Oireilevat aikuiset tai lapset eivät saa osallistua toimintaan.

Lisää tietoa koronaviruksesta löytyy vantaa.fi/korona

Avoin päiväkoti Ukko-Pekka

Avoin päiväkoti Ukko-Pekka

Toiminta-aika on ma–to 9.00-16.00 ja pe 9.00–14.00.

Avoin päiväkoti Ukko-Pekka on vanhempien ja lasten kohtaamispaikka, jonne voit vapaasti tulla lapsesi kanssa leikkimään ja tapaamaan muita vanhempia sekä nauttimaan hauskasta yhteiselosta.

Ukko-Pekka Facebookissa

Ukko-Pekan omat nettisivut

Avoin päiväkoti Pikku-Liito

Toiminta-aika on tiistaisin ja torstaisin klo 9.00-12.00.

Tule mukaan Pikku Liiton avoimeen toimintaan ja tutustumaan lapsesi kanssa muihin perheisiin! Tarjoamme vapaata leikkiä ja seurustelua sekä luovaa toimintaa lapsien ja vanhempien kiinnostuksen mukaisesti.

Pikku Liito on alle kouluikäisten lasten ja heidän vanhempien, isovanhempien ja muiden läheisten yhteinen kohtaamispaikka. Voit ottaa mukaan omia eväitä ja lounasta, tilassa on käytettävissä mikroaaltouuni ja ruokailuvälineitä. Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat suunnittelevat ja ohjaavat toimintaa yhdessä Vantaan kaupungin varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa. Toimintaa ideoidaan yhdessä kävijöiden kanssa: maalataan, askarrellaan, liikutaan, lauletaan ja leikitään arjesta iloiten. Kerro meille toiveitasi ja teemme yhdessä arjen lumosta totta!

Toimimme keskeisellä paikalla Tikkurilassa kirjaston takana osoitteessa Lummetie 2 b, Nuorisotoimen tiloissa.

Pikku-Liito Facebookissa