Avoimet kohtaamispaikat

Suomen hallituksen 16.3.2020 antamien linjausten mukaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi Vantaalla avoimet kohtaamispaikat ovat suljettuina 18.3.-13.4.

Avoin kohtaamispaikka Pakkalassa

Illenpihan paviljonkirakennus

Kohtaamispaikkaan ovat tervetulleita lapset yhdessä huoltajan kanssa. Avoimessa paikassa voi osallistua ohjattuun toimintaan ja viettää aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Pakkalan avoimessa kohtaamispaikassa on tarjolla muun muassa kynnyksetöntä puheterapian, kotouttamisen ja sosiaaliohjauksen palveluita avoimen kohtaamispaikan aukioloaikoina.

Avoimessa kohtaamispaikassa toimivat myös venäjän- ja englanninkieliset perhekerhot. Eri arkipäivinä tiloissa on tavattavissa eri alojen ammattilaisia ilman jonotusta, ajanvarausta tai lähetettä. Katso kohtaamispaikan aukioloajat ja ohjelma paikan omilta sivuilta.

Kohtaamispaikka toimii Illenpihan päiväkodin pihalla olevassa paviljongissa, os. Illenpiha 6, 01520 Vantaa. Tähän asti Illenpihan päiväkodin yhteydessä on toiminut Pakkalan avoin päiväkoti, joka nyt siis laajentaa toimintamalliaan ja muuttaa nimeään avoimeksi kohtaamispaikaksi.

Koivukylän avoin kohtaamispaikka

Koivukylän avoin päiväkoti ja muu avoin ryhmämuotoinen toiminta on suljettuna maanantaina 16.3. sekä tiistaina 17.3. henkilöstövajeen takia. Jo sovitut asiakastapaamiset järjestetään sulkemisesta huolimatta.

Koivukylässä toimiva avoin kohtaamispaikka on kaikille kuntalaisille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla ja viihtyä.

Värikkäästi sisustettu tila kutsuu lapsia leikkimään ja viihtymään, mutta myös vanhempia toteuttamaan mitä erilaisempia tempauksia tai aktiviteetteja yhdessä toisten lapsiperheiden kanssa. Tilassa on perheille avoin keittiö, avointa ryhmätilaa ja tilaa harrastaa ja toimia.

Kohtaamispaikka sijaitsee osoitteessa Karsikkokuja 17 ja se on avoinna arkisin klo 9-16.

Ajankohtaista

Twitter