Kerhot

Vantaan varhaiskasvatuksessa järjestetään 2,5-5-vuotiaille lapsille kerhotoimintaa. Toimintaan voivat osallistua myös kotihoidon tuella ja kotihoidossa olevat lapset. Jos perhe saa yksityisen hoidon tukea, lapsi ei voi samanaikaisesti osallistua kerhotoimntaan. Lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien ohjaamat kerhot ovat maksuttomia.

Toimintakauden 2018-2019 haku tapahtuu 8.4. 2018 mennessä. Uutta kerhopaikkaa haetaan varhaiskasvatushakemuksella. Nykyisistä kerhoista voi hakea vapautuvia paikkoja jatkuvasti. Hakemus on voimassa yhden vuoden hakemuksen jättöpäivästä.

Kerhojen toiminta on tavoitteellista ja se suunnitellaan etukäteen. Keskeistä on toisten lasten kanssa leikkiminen ja oppiminen toimimaan yhdessä liikkuen, laulaen, leikkien ja askarrellen.

Kerhoja on eri puolilla Vantaata asukaspuistojen, avoimien päiväkotien tai päiväkotien yhteydessä. Osa kerhoista kokoontuu aamupäivisin ja osa iltapäivisin 2-4 kertaa viikossa. Päivittäinen toiminta-aika on 2-3 tuntia lapsen iästä riippuen.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter