Avustusten sähköistä järjestelmää uudistetaan

Uutinen

Asiasanat

Asiakaspalvelu ja neuvonta

Vantaan kaupunki on aloittanut avustusten sähköisen hakujärjestelmän uudistustyön, missä tavoitellaan entistä helppokäyttöisempää ja saavutettavaa verkkopalvelua.

Vantaan kaupunki on aloittanut avustusten sähköisen hakujärjestelmän uudistustyön. Uudistuksella tavoitellaan entistä helppokäyttöisempää ja saavutettavaa verkkopalvelua.

Avustusten hakijat voivat vaikuttaa uudistuksessa huomioitaviin asioihin vastaamalla kyselyyn ja osallistumalla haastatteluihin. Parhaillaan on meneillään kysely, jossa kartoitetaan näkemyksiä uuden verkkopalvelun vaatimuksia varten. Kyselyyn voi vastata 17.10. saakka.

Vuoden 2022 alussa haettavat toiminta-avustukset haetaan vielä entiseen tapaan verkkopalvelu Oma Vantaan kautta. Uusi palvelu otetaan vaiheittain käyttöön keväästä 2022 alkaen.

Avustusten sähköinen järjestelmä palvelee vantaalaisia toimijoita, jotka hakevat avustuksia toimintaansa. Avustuksia jaetaan vuosittain liikuntaan, kulttuuriin, paikalliseen kansalaistoimintaan ja nuorten toimintaan sekä merkittävää yhteiskunnallista työtä tekeville toimijoille sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Lisää avustuksista pääsee lukemaan Avustukset-sivuilta.

Avainsanat

AsiointiDigitaalisuus