Toimipisteiden ja palveluiden tiedot jatkossa paremmin esille

Uutinen

Uudistetussa esitystavassa toimipisteiden ja palveluiden tiedot esitetään verkkosivuillamme aiempaa selkeämmin, ja yhteys- ja aukiolotietojen löydettävyyttä on parannettu.

Tietokoneen ja puhelimen näytöt, ruuduilla vantaa.fi-sivsuto.

Toimipiste- ja palvelutiedot muodostavat merkittävän osan vantaa.fi-sivuston sisällöstä. On erittäin tärkeää, että ne löytyvät sivustolta mahdollisimman helposti. 

Uusi vantaa.fi-sivusto on nyt ollut käytössä noin vuoden. Saatujen kokemusten ja palautteiden perusteella toimipiste- ja palvelutietojen esittämistapa päätettiin uudistaa niiden käytettävyyden parantamiseksi. Uusi esitystapa julkaistaan sivustolla 27.4.2023.

Keskeisimmät muutokset

  • Toimipisteiden yhteys- ja aukiolotiedot näytetään myös toimipisteen etusivulla.
  • Toimipisteen sijainti näytetään automaattisesti karttaupotuksessa.
  • Välilehdet siirtyvät työpöytänäkymässä poikittaisasettelusta sivun vasempaan laitaan.
  • Toimipiste ja palvelu -sivujen navigaatioon voi jatkossa tehdä myös alasivuja.
  • Toisiinsa liittyvien palvelu- ja toimipistetietojen linkittymistä parannetaan ja asiointipalvelut näytetään slekeyden vuoksi niiden palveluiden yhteydessä, johon ne liittyvät.

Osa muutoksista päivittyy sivustolle automaattisesti, mutta osa vaatii vielä sisältötyötä. Kaikki muutokset eivät siis näy sivustolla aivan heti, vaan niiden hyödyt näkyvät vasta lähikuukausina. 

Kerro mielipiteesi

Palautteesi on meille tärkeä! Voit kertoa mielipiteesti tai ilmoittaa havaitsemastasi puutteesta Webropol-palautekyselyllä. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 min.

Lisäksi voit myös antaa  pikapalautteen peukuttamalla missä tahansa palveluhakemiston sisällössä.

Jos haluat palautteeseesi vastauksen, annathan sen palautepalvelumme kautta. 

Työpöytänäkymä

Nuolia klikkaamalla näet esimerkit esitystavoista. Uudessa esitystavassa navigaatio on vasemmassa reunassa ja oikealla näytetään keskeisimmät yhteystiedot. Kuvat voi suurentaa myös koko näytön tilaan.

Lisätietoja

Nina Majuri

Verkkosuunnittelija
nina.majuri@vantaa.fi

Palveluhakemisto

 > Toimipisteet
 > Palvelut