Tervetuloa kuuntelemaan varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn tuloksia

Uutinen

Asiasanat

VarhaiskasvatusAsukkaat

Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa ja Vantaalla toteutettiin loka-marraskuun vaihteessa yhteinen asiakaskysely kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten huoltajille.

Pääkaupunkiseudun kunnissa loppuvuodesta 2022 toteutetun varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn tulokset julkistetaan 19. tammikuuta klo 9–10.30 järjestettävässä kaikille avoimessa tilaisuudessa. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan tuloksista ja seuraamaan tilaisuuden striimiä.

Miltä varhaiskasvatus näyttää asiakkaiden silmin? Ovatko perheet ja huoltajat tyytyväisiä saamaansa palveluun? Mitkä ovat varhaiskasvatuksen tärkeimmät kehittämiskohteet asiakkaiden näkökulmasta? Mitä perheet toivovat varhaiskasvatukselta?

Tilaisuudessa tuloksia esittelee kuntien tilaaman tutkimuksen kumppani Innolink Oy. Tämän jälkeen päätuloksista keskustellaan paneelissa, jossa puheenvuoron saavat varhaiskasvatuksen ammattilaiset ja varhaiskasvatuksessa olevan lapsen huoltaja.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.1.2023 mennessä, niin saat sähköpostiisi linkin striimilähetyksen seuraamiseen. Ilmoittautumaan pääset tästä. 

Tilaisuuden striimistä tehdään tallenne, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen. Ilmoittaudu kuitenkin mukaan, jotta saat linkin sähköpostiisi. Tervetuloa!

Ohjelma

 • Tervetuloa
  Virpi Mattila, suomenkielisen varhaiskasvatuksen johtaja, Espoo

 • Lasten videoterveiset
 • Varhaiskasvatus asiakkaiden silmin, asiakaskyselyn päätulokset
  Innolink Oy
 • Paneelikeskustelu kyselyn tuloksista nousevista teemoista
  Paneelikeskustelijoina varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppi Helsingistä, varhaiskasvatusyksiköiden johtajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja huoltaja.
 • Yhteenveto ja päätössanat
  Mikko Mäkelä, varhaiskasvatuksen johtaja, Vantaa

Avainsanat

LapsetPäiväkoditLapsiystävällisyys