Ympäristöterveydenhuollon ilmoitukset

Tee ympäristöterveydenhuollon ilmoituksesi ensisijaisesti Ruokaviraston sähköisen Ilppa-palvelun kautta. Osa ilmoituksista on mahdollista tehdä vain tulostettavilla lomakkeilla.

Mansikoita ja mustikoita ulkomyynnissä.

Tee ympäristöterveydenhuollon ilmoituksesi Ruokaviraston sähköisen ilppa-palvelun kautta. Ilpasta ilmoituksen tiedot tulevat sähköisesti ympäristöterveydenhuollon käsiteltäväksi. Ohjeet ja ilmoituksen tekemiseen tarvittavat tiedot löydät ilppa-palvelun ohjesivulta.

Ennen ilmoituksen tekemistä tarvitset Suomi.fi-valtuutuksen. Tarkemmat ohjeet löytyvät Ruokaviraston sivulta. Yksityinen elinkeinonharjoittaja tai yrityksen nimenkirjoittaja eli yrityksen virallinen edustaja voi kirjautua suoraan ilppa-palveluun Suomi.fi-tunnistautumisella.

Tee nämä ilmoitukset ilppa-palvelussa

Ilmoitukset, joita et voi tehdä ilppa-palvelussa

Talousvettä toimittavaa laitosta tai yhteisessä käytössä olevaa vedenottamoa tai vesisäiliötä (vähintään 50 henkilön tarpeisiin tai vähintään 10 m³/vrk) ei voi ilmoittaa ilpan kautta. Näille on tulostettava pdf-lomake.

Ilmoitus yleisötilaisuudesta ja ilmoitus yleisötapahtuman vesijärjestelyistä tehdään vain tulostettavilla pdf-lomakkeilla.

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto

ymparistoterveys@vantaa.fi

Avainsanat

LuvatYmpäristö